Isterie TV: 5 piţipoance bătrâne

Mărioara Zăvoranu vorbeşte mai mult decât fiica ei, Oana. Mariana Moculescu este peste tot, la toate emisiunile TV şi vorbeşte despre drama prin care trece. Monica Tatoiu a prezentat la televizor reţeta minune care a scăpat-o de cancer, iar Anca Pandrea îşi afişează nurii trecuţi deja de prima tinereţe cu o dezinvoltură şocantă.

Aceste doamne se califică fără probleme la statutul de piţipoance, dar unele care nu mai sunt sexy, păstrând doar superficialitatea vedetelor fabricate.
1 din 6

Mărioara Zăvoranu, vedeta omniprezentă la TV

Cine este cea mai cea vedetă în această perioadă? Nimeni alta decât mama Oanei Zăvoranu care, după ultimele întâmplări, se pare că şi-a cam surclasat fiica la popularitate. A participat la nunta lui Mădălin Ionescu, este invitată la toate emisiunile de profil din România, ştie cum stă treaba cu soarta naţiunii, dar şi cu fiica ei pe care mai are puţin şi o dezmoşteneşte. Acum, după ce a prins şi buchetul aruncat de mireasa Cristina Şişcanu, nu se mai gândeşte decât la măritiş. "Sunt frumoasă, bogată, de ce nu m-aş mărita?", se întreabă femeia de 67 de ani. Să nu mai spunem că a apărut şi pretendentul în persoana lui... Stelian Ogică. Dumnezeu să ne ajute!
15 Iunie 2011
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 16 Iun 2011, 20:49
    draga mihaella

    intrebi de ce tot mediatizeaza astfel de persoane,ca daca nu ar fi ei,nu ar mai sti nimeni de aceste vedete mioritice....insa oare jurnalistii nu posteaza tocmai ceea ce cautam noi?te intrebi de ce scrie despre ei.dar tu de ce ai deschis pagina sa citesti despre ei?tocmai ptr ca la roman ii place birfa si scandalul....

    1
    0

  • caroline pe 16 Iun 2011, 20:45
    draga lucia...

    vorbind de greseli de ortografie...mai bine te-ai corecta pe tine insati...

    1
    0

  • lucia pe 15 Iun 2011, 17:45
    nu sunt de acord

    ...cu postarea ta, Deea, jurnalistul face o facultate ca sa intre in intimitatea noastra nu cu bocancii si cu greseli gramaticale ci si cu putina decenta, macar o spoiala de cultura si de ce nu, o inventivitate proprie meseriei care sa incante nu sa irite. Ar trebui sa forul astora suprem sa faca niste trieri la capitolele mesaj-sens-tinta-efect . "Nu e obligat nimeni sa citeasca"! Ma uimest, ce vom face daca vom da numai peste imbecilitati citind me net sau oriunde in ziare tot invocand zicala "Nu -ti place? Schimba canalul!!"

    2
    1

  • ciresica_dulce pe 15 Iun 2011, 14:44
    Tatoiu

    Am lucrat ptr Tatoiu si este o isterica si jumatate. Nu este deloc asa cum apare la TV, este diferita cu 180 de grade. Nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca. Folositi-va creierul... asta pentru cine il are.

    2
    0

  • Deea pe 15 Iun 2011, 11:20
    Articol

    Voi inca nu ati realizat ca asta e tipul de revista online pe care o cititi? Nu inteleg de ce tot apar astfel de comentarii, cu acuze la adresa jurnalistilor. Acest tip de stiri apar aici, asta e formatul. Nu e nimeni obligat sa citeasca.

    1
    1

  • nusica pe 15 Iun 2011, 09:07
    vedete?

    Cat despre restul doamnelor...pe doamna Tatoiu o admir din tot sufletul,are comentarii la obiect si o energie bine canalizata,Mariana Moculescu,cred,il face de ras pe dl.moculescu,probabil ca i se dau bani daca apare cu toate prostiile la tv.,la fel si Anca Pandrea ,imi pare rau pentru Iurie Darie ca-l expune atat de rusinos la batranete,un actor atat de indragit,ceilalti,Israela si tinerelul ei,de 20 ani(ca asa reiese din calcule),nu stiu de ce nu-si vad de treaba lor,sunt dizgratiosi.

    4
    0

  • mihaella pe 15 Iun 2011, 09:06
    Vai de noi....

    Mai lasa-ne cu astfel de articole de doi bani!. Daca n-ati fi voi sa le mediatizati atat, nu ar sti nimeni de ele. Ne-ati intoxicat cu porcarii. Nu mai poti citi nimic de calitate sau vedea cv bun la tv, decat prostii... Ma intreb , chiar nu va dati seama incotro ne indreptam?????

    6
    0

  • nusica pe 15 Iun 2011, 08:57
    jurnalisti

    Jurnalistii,mananca si ei o paine pe spinarea acestor persoane,Mariana zavoranu,nu o cunosc personal,doar de la tv.,mi se pare o doamna cu mult bun simt si cred,daca accepta sa apara si sa faca tot acest circ,este numai de dragul fiicei ei,sa-i mai faca un pic de publicitate ,ca,vad,Oana ,nu face nimic altceva,nu munceste nimic.Cum sa-i dea toti banii pe mana cand ii risipeste,nu-i investeste in nimic,nu-i inmulteste.e pacat ca-i face zile fripte mamei ei,care pentru ea strange bani si se vede ca o iubeste,nu a vorbit-o niciodata de rau.

    1
    2

  • Daissy pe 15 Iun 2011, 07:29
    jurnalisti de doi bani

    Chiar nu mai sunt subiecte bune de abordat? Aceasta doamna/domnisoara care se semneaza sub acest material, ma scarbeste. Am obosit sa tot citesc aceste materiale de proasta calitate, si ceea ce este mai dureros, si cu o totala neinspirata alegere a titlurilor. Intre persoanele-subiect din astfel de materiale si aceasta "jurnalista" eu pun semnul egal, cu toata convingerea. Ajuta-ne, Doamne!

    7
    1

  • ade pe 15 Iun 2011, 02:21
    vai si amar

    Doamne, mare e gradina Ta...si multi au sarit gardu =))) vai de noi..cred k unii nu mai stiu ce sa faca de bine ce le este

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod