Interviu Levent Sali: “Dacă muzica este hrana dragostei, atunci porneşte să cânţi!”

Dacă nu merge în sala de sport, nu cântă şi nu are vreun rol de interpretat, îl găsim în bucătărie, noua lui pasiune. Este vorba despre tânărul actor, Levent Sali, cunoscut pentru apariţiile din serialele „Pariu cu viaţa“ si „O nouă viaţă“, din trupa La-La Band, şi să nu uităm nici de comedia „Selfie“.
Actor sau cântăreţ? Care iţi place mai mult?

Cea de artist! Mă regăsesc la fel de bine în ambele ipostaze. Începând cu muzica însă, mi-am descoperit şi pasiunea pentru actorie. Am început ca şi cântăreţ şi m-am înrolat în actorie la 17ani; iar la 23 nu pot face diferenta intre muzica si actorie. Ambele ma definesc. Nu pot alege! E imposibil!

Care este cel mai urât lucru cand vine vorba de meseria de artist?

Cred că drumurile lungi. Le urăsc. Dar le şi iubesc, în acelaşi timp, pentru că… Ştiu că sună clişeic, dar... mă duc acolo unde iubesc cel mai mult: pe scenă! J

Cum stai cu dragostea?

Excelent. Port tot timpul cu mine dragostea pentru ceea ce fac!

Cum ar trebui să fie o femeie pentru a te cuceri?

Sunt gelos pe tata pentru că a întâlnit o femeie ca mama. Deci cred că orice femeie care vrea să mă cucerească, trebuie să o cunoască mai întâi pe mama. 

Te consideri un barbat atrăgător?

Ce ciudată e întrebarea asta! Dacă zic da, mă laud. Daca zic nu, înseamnă că nu am încredere în mine şi par slab în faţa doamnelor. Undeva la mijloc.. 

Trei motive pentru care ar trebui să ascultăm muzica pe care o cânţi şi nu altceva.

Toate cele trei motive, le voi exemplifica printr-un citat de-al lui Shakespeare, pe care-l am şi tatuat: “Dacă muzica este hrana dragostei, atunci porneşte să cânţi!”. Imi place foarte mult ceea ce fac! Ma hranesc cu muzica si cred ca asta spune multe despre mine.  

Există vreun vis pe care nu ai reusit să-l îndeplineşti în 2015 şi ai de gând să ţi-l împlineşti anul acesta?

Sa iubesc cu adevarat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod