Interviu Laura Cosoi: „De Craciun, mancam peste si salate. Asa ne-a obisnuit mama si bine a facut”



La ce trucuri apelezi pentru a te intretine?

Nu sunt trucuri. In perioada asta aglomerata nu apuc sa fac sport pe cat de mult as vrea, dar merg o data pe saptamana la inot si, cand am timp, fac masaje de relaxare. Am insa grija la alimentatie indiferent de program. Nu mananc dupa 6 seara, beau multa apa si evit painea, zaharul si prajelile.

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna. Cum arata mesele tale de sarbatoare?

Interesante si nu foarte incarcate. Noi, de Craciun, mancam peste si salate.

Asa ne-a obisnuit mama si bine a facut.

Traim in era tehnologiei moderne, unde totul se face cu ajutorul telefonului mobil. Cat de dependenta esti de telefonul mobil?

Telefonul mobil imi face legatura in primul rand cu familia care se afla acasa, la Iasi, dar si cu cititorii blogului, prietenii de pe instagram si facebook. Deci pot sa spun ca este important.

Ce sfat le oferi cititoarelor eva.ro pentru o viata sanatoasa, vesela, usoara si fara griji din toate punctele de vedere?

As vrea sa aiba mai multa grija la alegerile pe care le fac, la cine se raporteaza, sa nu uite care sunt adevaratele valori in viata si sa nu renunte la lucrurile care le fac fericite. Dincolo de asta, le sfatuiesc sa citeasca brosura Always „5 Zile Fara Griji”, la care am lucrat si care sunt convinsa ca le va ajuta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod