Interviu cu Paul Ciuci de la Compact: "Tată, tu eşti cea mai bună mamă din lume"

Paul Ciuci, solistul trupei Compact, fara in fata cu redactorul Eva.ro. O discutie relaxata, o discutie despre fiica Vanessa, pentru care este si mama si tata. Ne-a vorbit si despre dragoste, ba mai mult decat atat, ne-a dezvaluit care a fost cea mai frumoasa poveste de dragoste!

Daca stie sa gateasca sau nu, aflati din materialul urmator. Compact are un proiect foarte frumos cu Smiley, o piesa superba, potrivita pentru luna iubirii, se numeste “La multi ani, iubirea mea”.


Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ati primit-o de la o femeie?
 
Cea mai frumoasa declaratie de dragoste primita in viata mea a venit din partea Vanessei, care cu multi ani in urma mi-a spus: ''Tata, tu esti cea mai buna mama din lume.." (m-au adunat cu farasul de pe jos :)))) I-am dat toate sfaturile pe care a trebuit sa i le dau asa incat atunci cand o intalnesti sa stii ca are cei sapte ani de acasa!


Ca tot a venit vorba despre Vanessa, fiica dumneavoastra adolescent, deja.

Care este cea mai mare teama pe care o aveti vizavi de ea?
 
Vremurile pe care cu totii le traim sunt atat de neclare, de nesigure. Fiind si parinte, teama asta creste simtitor. Doresc, nu numai copilului meu, ci tuturor copiilor si parintilor, vremuri stabile, bunatate si sa gasim puterea si intelepciunea de a trai decent si de a nu repeta greseli pe care altii inaintea noastra le-au facut si au adus asa de multa durere si distrugere. Pana la urma, daca fericirea copiilor nostri si lumea pe care ar trebui sa le-o lasam ca mostenire nu ar fi o motivatie extrordinar de puternica pentru noi toti, de ce ne-am mai numi Oameni?
 

Care este cel mai important puternic sfat pe care i l-ati dat?

Este eleva in ultimul an la un liceu de arta!:)


Cum este relatia pe care o aveti cu ea?

Cu mintea mea de acum, ma revolt sa vad ca face unele lucruri pe care si eu le-am facut, dar cu care nici ea nu va fi de acord mai tarziu.
Dar, in general, suntem doi buni prieteni, foarte buni chiar..
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod