Interviu cu Paul Ciuci de la Compact: "Tată, tu eşti cea mai bună mamă din lume"


Schimband putin registrul, imi permit in continuare sa va pun intrebari, cumva, intime. Imi puteti spune, va rog, cum este barbatul Paul Ciuci? Ce-i place sa faca in afara de muzica?
 
As incepe sa spun ce nu imi place sa fac in afara de muzica, nu-mi place sa ma trezesc foarte devreme, nu-mi place sa spal vasele (dar trebuie sa o fac), nu-mi place ca cineva sa-mi promita ceva si acel cineva sa nu se tina de promisiune, nu-mi place sa tai ceapa, dar.... nu-mi place ca din tot felul de motive ce nu tin de mine sa nu fiu punctual.
Mai sunt multe, dar nu vreau sa iti faci o parere proasta despre mine...


Care este cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care ati trait-o?
 
Cea mai frumoasa poveste de dragoste ? Inca o astept!  E prea devreme ca sa iti raspund. Cand ma voi pregati de Calatoria cea Mare, o sa te caut sa iti dau raspunsul cu care deocamdata iti raman dator .


Sunteti un romantic sau, mai debraba, practic?
 
Sunt Rac.


Citeam undeva ca obisnuiti sa intrati in bucatarie si sa gatiti. Ce anume preferati sa gatiti? Aveti ceva preferinte culinare?
 
Imi place sa gatesc.
Ma bucur tare ori de cate ori pot sa gatesc pentru prieteni si chiar "provoc" ocazii din acestea. Nimic nu ma bucura mai mult decat atunci cand farfuriile sunt golite cu pofta in fata mea si vad in ochii prietenilor mei satisfactia unei mese reusite. De altfel, un program tv preferat este unul culinar.

Si, asa cum am promis, la final… muzica!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod