Ilie Năstase, de la Diana Ross la Brigitte Sfăt

Fostul mare tenismen se pregăteşte să fie mire pentru a patra oară, el reuşind să o convingă pe Brigitte Sfăt să-i devină soţie. Analizând bine lucrurile, am putea spune că munca de lămurire ar fi putut fi şi în sens invers. După ce iniţial spuneau că nu se gândesc la nuntă şi că vor să se bucure de relaţia pe care o au, cei doi viitori soţi s-au răzgândit şi au început să facă pregătirile pentru noul eveniment din viaţa lor.

Niciunul dintre ei nu este la prima căsătorie, însă de departe, Ilie Năstase (64 de ani) are cea mai mare experienţă. Evident că, în primul rând, este vorba de vârstă, el fiind cu 30 de ani mai mare, dar şi numărul partenerilor este important în această discuţie, căştigător fiind tot bărbatul care a declarat în biografia sa că a făcut dragoste cu peste 2.500 de femei. Despre "cuceritorul" Ilie Năstase, prietenul şi partenerul său de dublu de pe terenul de tenis, Ion Ţiriac, afirmă că de fiecare dată când mergeau la discotecă, Ilie pleca acasă cu cea mai frumoasă fată din local, conform cotidianului Click.

Celebre sau nu, femeile din viaţa lui Ilie Năstase au fost, fără doar şi poate, tipologii diferite. O să discutăm astăzi despre 5 dintre cele mai importante doamne care i-au marcat viaţa.
1 din 6

Dominique Grazia, prima soţie, manechin

Avea 26 de ani când, în plină glorie, Ilie Năstase a decis să o ia de soţie pe franţuzoaica Dominique Grazia, un manechin extrem de apreciat la vremea respectivă. Mariajul lor a durat 10 ani, tot atunci venind pe lume şi primul copil al tenismenului, Natalie. Astăzi, tânăra trăieşte în Franţa, dar şi la Montreal.
27 Septembrie 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nico pe 29 Sep 2011, 02:25
    brigite si ilie nastase

    eu va doresc casa de piatra ,sanatate,fericire ,tot binele din lume si bine inteles : o invitatie la nunta Brigitte ;-)

    1
    1

  • maria pe 28 Sep 2011, 09:47
    ......mare pacat!!!!

    Mare pacat sa te alaturi de o asa creatura,nu ai avut niciodata o femeie mai vulgara langa tine,Nasti!pacat ,mare pacat,puteai sa ai o relatie,dar sa ti poarte numele,este prea mult!

    1
    2

  • onutta21 pe 27 Sep 2011, 20:51
    ....

    de acord cu nadia.slab articol

    1
    1

  • beautybrandsromania pe 27 Sep 2011, 14:30
    chiar neinteresant

    de acord cu nadia

    3
    1

  • julia pe 27 Sep 2011, 10:20
    draga Nasti

    Stau si ma gandesc daca nu cumva am imbatranit eu si nu mai sunt in ton cu vremurile sau tu ai patit ceva si ai devenit amnezic.Erai un simbol pt romani, un exemplu de urmat , un gentelmen si un don juan finut si educat. Asta pana ai intalnit-o pe domnisoara al carui nume nu vreau sa-l pronunt pt. ca este similar cu vulgaritatea , incultura si siliconul. Te-ai schimbat la 360 grade si acum ma feresc sa-i spun copilului meu ca acel as erai tu, ca cel care era un exemplu de urmat s-a ramolit si a decazut in asemenea hal. Alaturi de domnisoara ai devenit vulgar, ai adoptat un stil de viata gresit si nu te mai recunosc. TREZESTE_TE!!!!!!!!!!!!

    15
    2

  • nadya_dark pe 27 Sep 2011, 09:27
    Nu ma intereseaza

    Numarul femeilor care au trecut prin patul lui Ilie Nastase.Slab articol.

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod