Hollywood: Ultimele cuvinte a 5 celebrităţi pe patul de moarte

Înainte de moarte, mulţi oameni îşi simt sfârşitul aproape şi au ocazia să adreseze câteva cuvinte familiei, cuvinte care rămân pentru totdeauna în sufletele celor dragi. Iată vorbele rostite înainte de a muri de 5 celebrităţi.
1 din 6

Andy Whitfield

În urmă cu aproximativ un an, vestea că actorul Andy Whitfield a încetat din viaţă la numai 39 de ani a întristat întreaga lume. Într-un interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail, văduva actorului a oferit detalii cutremurătoare despre pierderea soţului ei. Împreuna cu cei doi copii, Jesse de 7 ani şi Indigo de 4 ani, Vashti Whitfield încearcă să treacă peste decesul actorului.

"În ultimele cuvinte adresate copiilor, Andy le-a spus că se duce să doarmă pentru că trupul lui nu mai funcţionează, că este ca un fluture cu aripile frânte, dar că întodeauna va fi lângă ei, să îi vegheze," a povestit Vashti.

Andy Whitfield a murit toamna trecută, la 39 de ani, la un an şi jumătate după ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin. Actorul a devenit celebru datorita rolului lui Spartacus din serialul "Spartacus: Blood and Sand".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod