Hollywood: topul sânilor oribili

Pozele ce urmează accentuează încă o dată ideea că MARE nu înseamnă întotdeauna şi FRUMOS. Şi acest fapt se verifică nu numai în cazul starurilor de la Hollywood.

Implantul cu silicon a devenit o operaţie extrem de comună şi este încercată de tot mai multe femei. De ce oare? Un răspuns ar fi că tot ceea ce este natural nu mai este pe placul lor sau al iubiţilor lor, artificialul fiind mai "apreciat". Dar o astfel de schimbare de look nu este întotdeauna bună. 
1 din 9

Victoria Beckham

Fosta componentă a trupei Spice Girls a apelat la doua operaţii de mărire a sânilor, iar apoi a realizat (uitându-se la aceste poze, probabil) că nu prea îi place aspectul artificial şi a făcut o operaţie pentru micşorarea bustului. Era şi cazul, nu-i aşa?
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ValentinaT50 pe 18 Aug 2011, 18:50
    hmmm

    Da, fiecare face ce doreste cu corpul propriu,dar stie ce doreste? Donatella arata groaznic. Era o vreme cand avea forme chiar opulente, nu zic ca era frumoasa, dar parca i se potriveau.As vrea sa spun ceva ce a spus un premiat Nobel pentru medicina:Se investeste si se cheltuie atat de mult pentru marirea sanilor si a potentei, incat se va ajunge la o societate cu femei batrane cu sanii mari ,barbati batrani bine dotati, dar nu vor sti ca sa faca cu acestea din cauza alzhemer-ului.

    2
    0

  • CharpeDiem pe 3 Aug 2011, 17:18
    intr-adevar,,,

    fetele frumoase se uratesc singure

    8
    2

  • Nico. pe 14 Iul 2011, 09:27
    .....

    Unii scriu articole doar ca sa se afle in treaba, iar altii posteaza`comentarii din acelasi motiv. De data asta nu ma pot abtine.Victoria e o femeie frumoasa si e strigator la cer sa vina diversi sau diverse pentru a face pe criticii. Intotdeauna m-am intrebat care e scopul...complexele de inferioritate oare? Sau o lipsa de perceptie a realitatii..? Vad acelasi gen de mesaje la orice vedeta..inclusiv Angelina Jolie sau altele ce sunt considerate frumoase. Oameni buni, daca nu aveti ceva de spus..nu mai scrieti nimic.A spune.."e naspa" sub diverse forme arata ca voi niciodata nu veti arata asa sau nu veti avea viata pe care o au aceste femei.

    11
    7

  • Andrei pe 12 Iul 2011, 08:52
    OMG

    Saraca Donatella,am vazut femei de 55 de ani care arata ca de 30.Parca e scapata de la Auschwitz.

    9
    2

  • Ionut pe 4 Iul 2011, 16:44
    top, top, top ....

    dar la un top nu trebuie sa fie mai mult de o pereche? Vai de topul cu un singur participant :))

    4
    7

  • teodora pe 4 Mai 2011, 12:39
    frumusete,pe muchie de cutit,unde se ajunge

    Dupa cum am observat, nu mumai la Victoria,majoritatea care au incercat sa se ''infrumuseteze''facanddu-si operatii estetice au ajuns cu mult mai rau de ce au fost inainte.De ce?Pentru ca frumusetea pe care ti-o lasa Dumnezeu cu mama natura nu o poate face absolut nimeni,nici o mana omeneasca.

    19
    4

  • miriam957 pe 3 Mai 2011, 12:14
    silicoane

    La banii lor puteau sa li se faca ceva ca lumea. Toate mi se par niste operatii de amatori. Ce bine ca nu mi-am pus in gand sa fac operatii!

    4
    2

  • miriam957 pe 3 Mai 2011, 12:09
    Versace

    Atunci mai bine grasa si frumoasa. Si eu am 54, dar asta arata ca de 70. Groaznic.

    8
    2

  • andreea pe 26 Apr 2011, 13:06
    Topul sanilor

    E o nebunie cu operatiile estetice si in general oamenii sunt incurajati sa fie cat mai frumosi posibil.Din pacate uitam ca frumusetea nu sta in operatii estetice si nu doar in aspect.Trebuie sa stii sa te pui in valoare si sa nu o iei razna cu toate standardele astea demne de casa de nebuni.Cel mai frumos om este cel echilibrat dpdv psihic.

    12
    1

  • Mihaela pe 19 Apr 2011, 19:27
    va vreti femei inteligente si de cariera....

    "dar asta nu o impiedica sa renunte la decolteuri..." eu nu vad ca renunta, din contra. Tare sunt curioasa a cunoaste IQ-ul persoanei care scrie aceste rubrici, si nu IQ-ul celebritatilor mentionate...sper ca nu este vorba despre o doamne/domnisoara...va mai vaitati ca suntem desconsiderate de barbati...pai cu asemenea specimene ne facem de toata bafta...si nu imi veniti cu soiuri de comentarii "nici barbatii nu-s mai presus"...nu-mi pasa!

    9
    8

  • Cristina pe 16 Apr 2011, 22:14
    :|

    Dupa parerea mea marirea sanilor nu este o infractiune. Fiecare este liber sa isi faca aceasta operatie atata timp cat are un complex..cat nu se multumeste cu corpul lui. Ce este de reprosat e faptul ca operatiile estetice au ajuns mai fregvente ca vizitele la doctorul de familie! Infricosator, toata lumea isi pune silicoane cu treaba si fara treaba, si este ok, daca esti plata, daca nu iti place cum arati, daca nu te simti in largul tau asa cum esti...dar cand iti implantezi niste butoaie, si apari cu niste tatze cat ale unei vaci e de-a dreptul dezgustator.. Serios, daca as fi barbat nici n-as vrea sa ma uit la asa ceva..unde-i naturaletea?!

    10
    2

  • tana pe 27 Mar 2011, 22:12
    da da da

    Of Doamne cu arata Donatella..are destui bani sa nu faca nimic, decat sa faca operatii care o desfigureaza..incredibil..

    9
    0

  • ema pe 26 Mar 2011, 11:15
    sunteti incuiati ?

    Voi ce aveti in cap de scrieti astfel de commenturi ?!?!?!? "Este o femeie inteligentă, cel puţin asta indică IQ-ul ei de 154, dar oare ce a fost în capul lui Sharon atunci când a apelat la silicon?" Fiecare e liber sa faca ce vrea si cand vrea atata vreme cat e legal si moral. Oricum titlul "articolului" e "topul sanilor oribili" nu sani si IQ. WTF !!!!!!!!!!!!!!!!

    6
    2

  • alexandra_lola pe 24 Mar 2011, 17:33
    for real!

    sani mari si minte putina! cam asta arata aceste poze! dovada ca mai mult de jumate din vedete, se razgandesc dupa operatie sa revina la forma si marimea initiala! eu cred ca mama natura a stiut si va stii mereu cel mai bine ce sa faca, nu noi! eu una sunt chiar prea norocoasa la acest capitol, si va spun ceva...nu e nici un avantaj... sau daca este, la un moment dat se estompeaza si acela in detrimentul disconfortului si al jenei!

    4
    1

  • cocolina15 pe 22 Mar 2011, 15:22
    wow

    Deci Donatella Versace e oribilaaaaa:))

    12
    0

  • me_eva pe 22 Mar 2011, 12:06
    lool

    super pozele. unele sunt chiar oribile.

    1
    4

  • dor pe 22 Mar 2011, 11:15
    cam asa

    nu sunt impotriva unor asa zisde tunari. pana una alta trebuie sa te simti bine in pielea ta. dar asa se intampla (si isi merita soarta) atunci cand trec peste o anumita limita.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod