Hollywood: Top 7 inele de logodnă valoroase. Cine-l poartă pe cel mai frumos?

Orice femeie este fericită atunci când este cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl iubeşte, mai ales dacă primeşte un inel de logodnă mare cu diamant.Iată 7 dintre vedetele care poartă pe deget dovezi de dragoste foarte valoroase.
1 din 8

Kelly Osbourne

Fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne s-a logodit cu iubitul ei, maestrul bucătar specializat în patiserie Matthew Mosshart, care a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor. Kelly a postat la scurt timp după marele eveniment o fotografie în care se mândrea cu valorosul inel. Vedeta a explicat că inelul de logodnă are o valoare sentimentală cu atât mai mare cu cât este o replică a unui cercel al tatălui său.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills. Matthew Mosshart este un maestru bucătar specializat în produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra în perioada în care a întâlnit-o pe Kelly Osbourne. De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alături de Kelly, care nu apreciază relaţiile la distanţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod