Hollywood: Top 6 cele mai scurte căsnicii

Nu toate căsniciile durează toată viaţa. În special cele care implică staruri, unde presiune este mai mare şi astfel şi durata relaţiilor mai scurtă. Dacă printre oamenii obişnuiţi cu greu întâlneşti căsătorii care să fi durat câteva zile sau săptămâni, în lumea celebrităţilor ele sunt frecvente. Cel mai recent divorţ este cel dintre Kim Kardashian şi baschetbalistul Kris Humphries, după 72 de zile de la nuntă. Record? Nu... Sunt şi căsnicii care au durat chiar mai puţin. Iată câteva vedete care s-au grăbit să depună actele pentru divorţ.
1 din 7

Kim Kardashian şi Kris Humphries - 72 de zile


Cine ar fi crezut că fastuoasa nuntă de 10 milioane de dolari va duce la un divorţ după doar 72 de zile? În mod sigur nu însurăţeii. Însăşi vedeta americană a depus luni actele de divorţ, încheind astfel una dintre cele mai scurte căsnicii. Motivul? Kim a scris în actele oficiale că despărţirea a apărut din cauza "diferenţelor ireconciliabile".

Însă nu toată lumea pare surprinsă de acest divorţ. Presa de scandal a scris încă de la vestea logodnei celor doi că mariajul lor este o strategie de marketing. Acum, se zvoneşte acelaşi lucru şi despre divorţ.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 6 Nov 2011, 13:58
    ...

    bravo Kim si la mai putine zile de casatorie la urmatoarea

    0
    0

  • onutta21 pe 2 Nov 2011, 11:51
    ***

    si prietenul meu a divortat de fosta in 43 de zile .:)

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod