Hollywood: Ryan Gosling, de la Disney Channel la cel mai sexy burlac

Câte dintre voi, fetelor, puteţi spune cu mână pe inimă că nu aţi visat măcar câteva clipe să fiţi în locul lui Allie când Noah îi jura iubire sau o săruta pătimaş? Cu "The Notebook", Ryan Gosling a cucerit inimile a milioane de femei din întreaga lume.

La 32 de ani, Ryan este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, rolurile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive", " The Ides of March", "Crazy, Stupid, Love" fiind apreciate de critici.

A demonstrat în numeroasele pictorialele făcute că, pe lângă calităţile actoriceşti, Ryan are şi un fizic perfect. A fost numit de către revista People unul dintre cei "50 cei mai sexy burlaci din lume" în 2004, iar cititoarele Shine Yahoo l-au votat cel mai irezistibil actor din lume. Pătrăţele de pe abdomen, maxilarul bine definit, ochii albaştri au cucerit-o şi pe frumoasa Eva Mendes, cu care Ryan are o relaţie din 2011.

Deşi a fost desemnat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, actorul susţine că regizorul Nick Cassavetes l-a cooptat în distribuţia dramei "The Notebook" pentru că acesta îl considera un tânăr obişnuit. "Regizorul, Nick Cassavetes, m-a sunat şi mi-a cerut să ne întâlnim acasă la el. Atunci când am ajuns acolo, el stătea în picioare în curtea din spate a casei, s-a uitat la mine şi mi-a spus că vrea ca eu să interpretez acest rol fiindcă nu semăn cu ceilalţi actori tineri de la Hollywood. Mi-a zis că nu sunt atrăgător sau sexy, ci doar un tip obişnuit care arată ca şi cum ar fi un pic nebun", a povestit Ryan. După ce a obţinut rolul lui Noah, Ryan a cucerit-o cu farmecul lui irezistibil pe iubita lui de pe marele ecran, actriţa Rachel McAdams, cu care a fost implicat într-o relaţie şi în viaţa reală. 

Înainte de a cunoaşte celebritatea, viaţa lui Ryan Gosling a fost una întortocheată. S-a născut şi a crescut în provincia Ontario din Canada, fiind un copil-problemă la şcoală. Părinţii au divorţat, iar tânărul Ryan s-a mutat în Los Angeles. Şi-a început cariera în 1993 cu debutul în emisiunea pentru copii "The Mickey Mouse Club", unde a fost coleg cu Birtney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake. A urmat apoi rolul din serialul "Aventurile tânărului Hercule" şi filmul care l-a făcut celebru "Jurnalul/The Notebook" (2004). Au urmat apoi filme precum "Stay / Rămâi cu noi" (2005), "The Good Heart / O inimă bună" (2009), "Blue Valentine" (2010), "Crazy, Stupid, Love / A naibii dragoste" (2011), "Gangster Squad / Elita gangsterilor" (2013).

În viaţa personală, actorul canadian a avut relaţii cu câteva dintre cele mai frumoase femei din lume precum Blake Lively şi Rachel McAdams (colega lui din distribuţia filmului "The Notebook"). În prezent se iubeşte cu actriţa cubaneză Eva Mendes. Despre succesul pe care-l are în rândul femeilor, Ryan a declarat recent: "Dacă femeile mă plac, este pentru că le ascult mai mult decât o fac ceilalţi băbaţi şi apreciez felul în care gândesc şi ceea ce simt ele faţă de anumite lucruri. Am crescut într-o familie cu femei puternice şi datorez mamei şi surorii mele această capacitate de a le înţelege pe femei".

18 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod