Hollywood: Piciorul Angelinei Jolie, vedeta premiilor Oscar 2012

Milioane de telespectatori au urmărit duminică seara ceremonia de decernare a premiilor Oscar, unde filmul francez "The Artist" a fost marele câştigător. Însă, pe lângă câştigători, au luat naştere şi alte vedete precum piciorul Angelinei Jolie şi sfârcul lui Jennifer Lopez. Piciorul dezvelit al actriţei a făcut senzaţie şi a devenit în timp rapid un adevărat "star" şi pe internet, unde are deja propriul său cont pe Twitter.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost cu siguranţă cel mai admirat cuplu de la marele eveniment, numiţi de jurnalişti drept Regele şi Regina Oscarurilor, dar marea vedetă nu a fost niciunul dintre cei doi actori, ci membrul inferior al Angelinei. Cei doi au fost eclipsaţi de vestitul picior care a reuşit până în prezent să strângă 25 de mii de fani pe Twitter şi a fost ales unul dintre cele mai memorabile momente de la Oscar 2012 de către revista Entertainment Weekly. Momentele în care Angelina a pozat pe covorul roşu cât şi cele din timpul galei cu piciorul ieşind forţat din superba rochie neagră au fost unele dintre cele mai apreciate, dar şi parodiate momente ale fastuosului eveniment.  

Piciorul actriţei, criticat de mulţi pentru că este prea slab, parcă a prins viaţă şi a devenit el însuşi un personaj, pe seama căruia se inventează glume. Iată câteva dintre cele mai amuzante care circulă pe internet, postate de libertatea.ro.

"Noroc pe Angelina, că a economisit bani la salonul de cosmetică. Nu a fost nevoie să-şi epileze decât un picior, dreptul, care s-a văzut din rochie."
"Salvează-mă de aici! Semnat, Piciorul"
"Am o privelişte încântătoare aici sus, dar bine că m-ai scos şi pe mine la aer"


Însă, piciorul nu i-a adus doar faimă posesoarei, ci şi acuzaţii. Angelina a fost acuzată că această postură nu îi aparţine şi că, de fapt, este furată de la fosta soţie a lui Brad Pitt, Jennifer Aniston, care a pozat la fel în urmă cu 2 ani.
1 din 13

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • name pe 2 Mar 2012, 16:34
    ..doar o parere ..

    ..nici nu exista comparatie intre angelina si Jennifer Aniston .. jennifer arata super .. o prinde stilul ..si rochia e superba .. angelina e albaaaaaaaaa .. .. hmm .. probabil ei nu i se mai spune "spune branza" - inainte de poza.. ci "picioru la vedere" :))

    3
    0

  • Diana pe 1 Mar 2012, 19:07
    ...

    Ba dupa parerea mea Angelika e o slabanoagaa ! I-ar sta mai bine dak s-ar mai ingrasa putin ... Ea asa e frumasa dar ii mai trebuie un pik de karnita pe ea !!!;))

    2
    0

  • luce pe 1 Mar 2012, 15:38
    vedete

    Ce aveti voi cu piciorul ei....daca ea asa se simte bine... nu va ingrijorati voi de sanatatea ei...parca voi sunteti mai bune/buni....cata rautate in lumea asta...chiar nu va lasa sa dormiti noaptea .... ea oricum ar fi de grasa sau slaba tot o sa fie mai buna decat multe dintre noi...

    3
    0

  • Diana pe 1 Mar 2012, 15:10
    Jolie

    Ce are Asa de special tinuta ei??daca Jolie a facut senzatie la Oscar cu rochia asta sunt dezamagita de gustul vestimentar al vedetelor din ziua de azi.

    1
    2

  • lili pe 1 Mar 2012, 10:19
    nasol

    s-a babit de tot...

    1
    3

  • me_eva pe 29 Feb 2012, 13:03
    penibil

    gestul, si mai ales ca era nevoita sa traga de rochie ca sa-si scoata batul la iveala.

    5
    3

  • onutta21 pe 29 Feb 2012, 12:45
    ***

    rochia este superba dar piciorul lasa de dorit , are dreptate dikens

    5
    1

  • Dana pe 29 Feb 2012, 12:27
    Pentru Alle

    Draga Alle, daca tie ti se pare ca piciorul ala e scos din rochie intr-un mod natural... uita-te si tu unde e ea si unde e piciorul! E scos intr-un mod atat de aiurea din rochie, parca urla "uitati ce picior am, hey, uitati aici!"... una e sa ai o asemenea rochie, alta e sa te cracanezi de-un metru sa iti vada intreaga planeta piciorul.

    6
    2

  • dikens pe 29 Feb 2012, 09:07
    looool

    Frate, daca mai aveam indoieli, acum s-au spulberat. De ce o tot laudati pe osoasa asta? Ala e picior frumos? Este scheletic. De fapt Angelica este scheletica in totalitate. Are niste manute ca niste vreascuri si mai e si plina de tatuaje, ceea ce pentru o femeie mi se pare gretos. Gestul cu piciorul a fost fortat si penibil. Nu stiu ce-a vrut sa demonstreze. Nu stiu de ce femeile au impresia ca barbatii prefera femeile anorexice. Nu zic sa fii de suta de kile, dar nici piele si os. Niciodata nu mi-a placut sa mangai ciolane. Si Angelica aste este in ultima vreme. O gramada de oase tatuate. :lol:

    16
    5

  • Alle pe 29 Feb 2012, 08:57
    Doamne. :-j

    Doamne ce lume proasta. Fac haz de necaz din orice. Ii roade invidia ca nu au frumusetea de invidait a lui angelina si ca s-a imbracat superb si a fst absolut superba in seara oscarurilor. Unde ar vrea sa tin piciorul daca rochia este crapata pana la coapse ? Ce infantili sunt si americanii astia...

    9
    9

  • Adriana pe 28 Feb 2012, 23:35
    ...

    Bine ca acum si posturile apartin. Nu are nici o legatura Jolie cu Aniston sau invers, cred ca sunt femei destul de inteligente si dimplomate incat sa se coboare la tertipuri d-astea. Un articol de 2 lei...sau de un picior. Altceva mai inteligent?

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod