Hollywood: Miley Cyrus şi Justin Bieber, votate drept cele mai enervante vedete din 2013

Miley Cyrus şi Justin Bieber au avut un an plin, în care au ocupat multe pagini de tabloide. Scandalurile, dar şi realizările pe care le-au avut în 2013 i-au adus în atenţia publicului şi i-au inclus în lista celor mai active staruri.

Aproape de sfârşit de an, publicaţiile cer părerea cititorilor cu privire la cele mai active staruri. Aşa a făcut şi Ask.com care a întocmit un top al celor mai nesuferite vedete din 2013. "Câştigătorii" sunt nimeni alţii decât Miley Cyrus şi Justin Bieber. De vină sunt numeroasele scandaluri în care au fost implicaţi de-a lungul anului. Justin Bieber a câştigat 36% din voturi, fiind urmat de Miley cu 35%. Lista completată este formată din:
1. Justin Bieber
2. Miley Cyrus
3. Russell Brand
4. Helen Flanagan
5. Kim Kardashian
6. Lady Gaga
7. Piers Morgan
8. Katie Hopkins
9. Harry Styles
10. Luis Suárez


Cele două staruri din fruntea clasamentul au avut o trecere abruptă de la idoli ai adolescenţilor la vedete care se adresează unui public adult în 2013, fapt ce nu a fost agreat de toţi fanii.


Cel mai mare scandal în care a fost implicată Miley Cyrus în acest an a fost cel de la gala MTV VMA 2013 care a avut loc pe 25 august. Vedeta în vârstă de 20 de ani a oferit un show incendiar celor prezenţi, dansând lasciv pe scenă alături de Robin Thicke. Prestaţia artistei nu a fost pe placul tuturor, stârnind critici aspre, dar şi consecinţe importante asupra vieţii cântăreţei. Îmbrăcată într-un sutien și bikini din latex de culoarea pielii, Miley Cyrus a dansat cu limba scoasă, făcând mișcări provocatoare alături de cântăreţul Robin Thicke, îmbrăcat într-un costum cu dungi verticale alb-negru. La un moment dat, ea a mimat un act sexual cu artistul în vârstă de 36 de ani, căsătorit cu Paula Patton. În ciuda criticilor negative primite în urma show-ul erotic de la MTV Video Music Awards, Miley Cyrus nu vrea să renunţe la imaginea de fată rea şi profită de orice ocazie pentru a ieşi în evidenţă. În cel mai recent videoclip lansat de vedetă, "Wrecking Ball", Miley apare complet goală, pe o bilă imensă.



Nici Bieber nu a avut un an liniştit. Copilul fenomen al Americii pare să aibă acelaşi drum ca şi multe alte vedete care au cunoscut succesul la vârste fragede. Problemele cu drogurile şi alcoolul, fotografiile indecente pozate pe reţelele de socializare, petrecerile năbădăioase, gafele şi fiţele care l-au clasat în topul celor mai nesuferite vedete îi pot afecta serios cariera artistului. De la despărţirea sa de Selena Gomez, tânărul artist pare că a luat-o razna. Starul canadian și-a făcut un obicei din a posta imagini "surprinzătoare" pe rețelele de socializare. După imaginile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber a început să pozeze din ce în ce mai sexy pentru fani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod