Hollywood: Kelly Rowland te învaţă să fii sexy de Crăciun. Video: 10 exerciţii

Kelly Rowland este atentă la dietă şi face sport regulat, nu doar pentru a-şi menţine silueta ci pentru sănătate, după cum ea însăşi declara.

Kelly Rowland nu seamănă deloc cu verişoara sa, Beyonce Knowles. Cel puţin, nu la constituţie. Kelly a fost înzestrată cu o siluetă zveltă, diferită de cea a voluptoasei Beyonce. Cu toate acestea, vedeta este atentă la dietă şi face sport regulat, nu doar pentru a-şi menţine silueta ci pentru sănătate, după cum ea însăşi declara.

Cântăreaţa susţine că niciodată nu au preocupat-o kilogramele în plus, însă nu a folosit această scuză pentru a mânca nesănătos sau pentru a lipsi de la sala de gimnastică. Fosta componentă a formaţiei Destiny's Child susţine că sportul şi dieta fac parte din viaţa ei cotidiană, însă ar prefera mai degrabă să fie sănătoasă decât slabă. "Zilnic fac cel puţin 30 de minute de cardio şi nu fac asta pentru a încăpea într-o rochie, ci pentru a fi sănătoasă." Cât despre dietă, Kelly a declarat că nu consumă zahăr şi că este adepta dietei 80/20, adică: "80% alimente sănătoase şi restul de 20% tot ce poftesc."

Recent, vedeta a filmat un clip în care arată cum se desfăşoară unul dintre antrenamentele pe care le urmează pentru a avea un corp perfect. Urmăreşte-o şi urmează-i exemplul pentru a obţine o siluetă de invidiat. Te poţi lăsa inspirată şi de una dintre cele mai recente melodii ale vedete, "Work".

 

 





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod