Hollywood: După Whitney Houston, alte 7 staruri în pericol de moarte

O femeie frumoasă şi extrem de talentată, cu o carieră strălucitoare. Astfel ar putea fi descrisă Whitney Houston, vedeta care a plecat mult prea devreme dintre noi, la numai 48 de ani. Consumul de droguri şi alcool i-a distrus vocea, cariera şi i-a grăbit sfârşitul. În urmă cu o jumătate de an, Eva.ro a publicat un articol în care anunţa că Whitney Houston este în pericol de moarte din cauza stilului de viaţă. Decesul cântăreţei nu era unul neaşteptat. Citeşte-l AICI. După Amy Winehouse, Whitney Houston, iată alte vedete care-şi pun viaţa în pericol.
1 din 8

Demi Moore se autodistruge prin înfometare şi supradoze de medicamente

La începutul anului, la puţin timp de despărţirea de Ashton Kutcher, Demi Moore a fost internată într-un spital din Los Angeles. Medicii au sosit la locuinţa vedetei, în urma unui apel de urgenţă. Motivul internării a fost o supradoză de medicamente. Apropiaţii vedetei spun că aceasta ia calmante în cantităţi mari şi că se înfometează, motiv pentru care Demi a slăbit extrem de mult. Femeia care se afla împreună cu actriţa în momentul când i s-a făcut rău a confirmat că a fost vorba de o supradoză de medicamente. Motivul decăderii actriţei pare a fi despărţirea de soţul său, Ashton Kutcher, după 6 ani de căsnicie. Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, nu a putut trece încă peste durerea divorţului pe care l-a anunţat în noiembrie 2011.

În urmă cu câteva zile, presa americană a anunţat că vedeta s-a internat într-o clinică de reabilitare în staţiunea Sundance din Utah. Demi este tratată la Cirque Lodge din Sundance pentru probleme legate de alimentaţie şi dependenţă. Potrivit unei surse din clinică, actriţa este izolată şi se vede numai cu câteva persoane. În acelaşi centru de reabiliatre s-ar mai fi tratat celebrităţi precum Lindsay Lohan, Eva Mendes şi Mary-Kate Olsen. 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 18 Feb 2012, 14:02
    ...

    si apropo toata lumea il iubeste pe charlie sheen,stie sa isi traiasca viata,nu ca voi frustratilor

    3
    2

  • andreea pe 18 Feb 2012, 14:00
    ..

    Macaulay Culkin are 32 de ani nu e un adolescent daca nu stiati,si in plus el e atat de slab pentru un rol dintr-un film nou,chiar el a recunoscut

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod