Hollywood: După Amy Winehouse, alte 6 staruri în pericol de moarte

Tânără, talentată şi cu un viitor plin de succes înainte. Astfel ar fi putut fi descrisă Amy Winehouse, dacă dependenţa de droguri şi alcool nu ar fi răpus-o la vârsta de doar 27 de ani. Însă nu este singura vedetă care a picat în patima drogurilor sau alcoolului. Celebritatea aduce, pe lângă bani şi bunuri materiale, şi nenumărate vicii. Drogurile sunt poate cele mai periculoase. Iată 6 vedete care se luptă cu dependenţele.
1 din 7

Whitney Houston


Devenită celebră pentru vocea ei unică, din Whitney nu a rămas decât o umbră din ceea ce a fost. Acest lucru îl demonstrează apariţiile şi concertele ţinute de artistă. Din cauza drogurilor, Houston, considerată drept una dintre cele mai bune voci din istoria R&B-ului, nu-şi mai poate cânta propriile melodii, drogurile consumate ani de zile afectându-i foarte tare vocea. Însă nu doar talentul artistei a fost afectat. "Având în vedere cantităţile mari de cocaină pe care le consumă, Whitney nu va mai trăi mult timp", este declaraţia şocantă pe care o făceau apropiaţii vedetei în urmă cu ceva timp.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 27 Iul 2011, 16:50
    Whitney

    Whitney a fost invitata anul acesta la Oprah. Arata impecabil.

    5
    2

  • nadya_dark pe 27 Iul 2011, 15:24
    Acest articol

    Nu prea ii vad rostul,fiecare traieste atat cat ii e scris ,atat doar ca trebuie spus NU drogurilor si dependentei de alcool

    4
    0

  • criss pe 27 Iul 2011, 11:37
    pacat...

    dar stiu sigur ca oricare ar muri dintre cei enumerati, n-as suferi deloc. doar pt amy am plans si o voi regreta mereu. a fost o minune si e o pierdere reala. nu incetez sa-i ascult vocea divina si si sa-i privesc zambetul inca dulce, in pofida dezastrului in care se tot afunda.

    4
    6

  • IceLady2557 pe 27 Iul 2011, 00:28
    (((

    O Doamne cum isi strica ele viata...(((

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod