Hollywood: Cum s-au cuplat 10 celebrităţi. Povestea de dragoste dintre George Clooney şi Amal

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Iubirea poate apărea în cele mai neaşteptate locuri. La locul de muncă, la petreceri sau la o plimbare prin parc, trebuie să fii mereu pregătită să-ţi întâlneşti perechea.Descoperă cum au început poveştile de dragoste a 5 cupluri celebre de la Hollywood.
1 din 6

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Actorii, care s-au logodit în vara anului 2012, s-au cunoscut în 2007, pe platoul de filmare de la "Tropic Thunder". "Prima părere care mi-a lăsat-o a fost că este un bărbat foarte dulce şi se purta înbtotdeauna drăguţ. Îmi amintesc însă că părea că are şi o parte întunecată. La prima vedere îţi poate da impresia că este un criminal în seria, adevărul însă este că e cea mai drăguţă persoană din lume," a povestit actriţa despre logodnicul ei pentru revista PopSugar.

Se zvoneşte că cei doi plănuiesc să se căsătorească în acest an. Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu actorul american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod