Hollywood: Cum s-au cuplat 10 celebrităţi. Povestea de dragoste dintre George Clooney şi Amal

Iubirea poate apărea în cele mai neaşteptate locuri. La locul de muncă, la petreceri sau la o plimbare prin parc, trebuie să fii mereu pregătită să-ţi întâlneşti perechea.Descoperă cum au început poveştile de dragoste a 5 cupluri celebre de la Hollywood.
1 din 6

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Actorii, care s-au logodit în vara anului 2012, s-au cunoscut în 2007, pe platoul de filmare de la "Tropic Thunder". "Prima părere care mi-a lăsat-o a fost că este un bărbat foarte dulce şi se purta înbtotdeauna drăguţ. Îmi amintesc însă că părea că are şi o parte întunecată. La prima vedere îţi poate da impresia că este un criminal în seria, adevărul însă este că e cea mai drăguţă persoană din lume," a povestit actriţa despre logodnicul ei pentru revista PopSugar.

Se zvoneşte că cei doi plănuiesc să se căsătorească în acest an. Jennifer Aniston, în vârstă de 45 de ani, a fost căsătorită cu actorul american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Justin Theroux, în vârstă de 42 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod