Hollywood: Cum au câştigat vedetele primii bani

Secrete şi dezvăluiri... Înainte de a fi staruri, înainte de a străluci pe covorul roşu, vedetele au avut job-uri cât se poate de normale.
Secrete şi dezvăluiri... Înainte de a fi staruri, înainte de a străluci pe covorul roşu, vedetele au avut job-uri cât se poate de normale. Fie că au fost barmani, recuperatori de debite, femei de serviciu sau... traficanţi de droguri, starurile de astăzi şi-au câştigat existenţa fiecare cum a putut.

Înainte de a fi una dintre cele mai influente femei ale lumii, înainte să fie cea mai bine vândută artistă a tuturor timpurilor, Madonna şi-a câştigat existenţa vânzând googoşi la Dunkin' Donuts.



Deşi provine dintro-o familie cu ştate vechi în industria showbizz-ului american, tatăl ei fiind instructor vocal, iar mama cântăreaţă de operă, Sandra Bullock a preferat să o ia de jos. Actriţa a fost pe rând ospătăriţă, barman, hostesă sau garderobieră.



Sharon Stone, Miss Pennsylvania la 17 ani, a început de jos. Primul ei job a fost acela de casieriţă la McDonald's, iar mai târziu a devenit imaginea constructorului american de automobile Ford.



Înainte să devină personalitatea de astăzi, Oprah Winfrey a fost lucrător comercial într-un magazin din oraşul natal. Ironia sorţii a făcut ca la început, una dintre cele mai cunoscute moderatoare TV, să aibă interdicţia de a comunica cu oamenii care trecea pragul magazinul în care lucra.



Laureată a premiului Oscar, a unui Tony şi a multor altor premii importante pentru cinematografia mondială, primul job pe care l-a avut Whoopi Goldberg a fost unul mai mult decât sinistru. Actriţa de culoare a fost angajată la o firmă de pompe funebre unde avea rolul să-i machieze pe decedaţi înainte de înmormântare.



George Clooney, unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, dar şi unul dintre cei mai adulaţi bărbaţi ai planetei, a fost înainte să-şi câştige acest statut, om de serviciu la teatru, munictor necalificat pe şantier şi, mai apoi, vânzător într-un magazin de costume bărbăteşti.



"Domnul Jolie", aşa cum îl denumeşte presa din străinătate, a avut o meserie total nepotrivită pentru un sex simbol. Brad Pitt, căci despre el este vorba, a fost mascota reţelei El Pollo Loco, deghizat într-un costum supradimensionat în formă de pui. Nu este mai puţin adevărat că actorul a cărat şi frigidere pentru câţiva bani în plus.



Julia Roberts a lucrat în fast-food. Pentru că nu avea bani să-şi plătească studiile, actriţa a fost vânzătoare de hamburgeri.



Frumuşelul Tom Cruise, scientologul de astăzi, a fost la un pas să devină preot.



Snoop Dogg a trecut de la o extremă la alta. Dacă la început a fost ambalator la un supermarket (aranja cumpărăturile clienţilor în sacoşe), mai apoi artistul de astăzi s-a decis să facă ceva mult mai profitabil, însă ilegal: trafic de droguri.



Talentata cântăreaţă Gwen Stefani a fost, înainte să facă parte din trupa No Doubt, femeie de serviciu într-un restaurant din California.

6 Noiembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Poky pe 6 Nov 2010, 08:09
    uitati oameni care au pornit de jos

    astea sunt vedetele din ziua de azi. au pornit de jos si au ajuns sus. si noi vrem sa ajungem sus fara nici un efort. evitam munca de jos de rusinea oamenilor si asta se intampla doar in Romania! Pacat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod