Hollywood: Cele mai scandaloase poveşti de dragoste

Tom Cruise a avut o relaţie cu Cher, John Travolta s-a sărutat cu bărbaţi, iar Charlie Sheen a făcut sex cu peste 5.000 de femei. Află acum care sunt cele mai scandaloase relaţii de la Hollywood.
1 din 9

Brad Pitt

Actorul a fost cuplat cu multe femei frumoase, iar relaţiile cu Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow au fost, potrivit multor, cele mai potrivite pentru el.

Şi la capitolul "relaţii bizare" Brad stă foarte bine. În 1990 a format un cuplu cu actriţa Juliette Lewis, cei doi întâlnindu-se la filmarile pentru pelicula "Too Young to Die". Ea avea 16 ani, el 26, iar relaţia a durat trei ani.

În 1988, Pitt a avut o relaţie cu actriţa Christina Applegate. "Făceam parte din acelaşi grup de prieteni şi am decis să depăşim nişte limite", a declarat Christina. "Am fost împreună la MTV Awards şi am scăpat de Brad, i-am dat papucii! Am plecat cu altcineva", a mai adăugat actriţa, vizibil amuzată de situaţie.

Şi relaţia pe care o are acum cu Angelina Jolie este catalogată de presă ca fiind una destul de... ciudată şi nenaturală. Înainte să-l întâlnească pe Brad, Angie era cunoscută ca o bisexuală devoratoare de bărbaţi, o tipă uşor instabilă psihic, însă, în ciuda tuturor acestor "inconveniente", Pitt şi Jolie alcătuiesc împreună un cuplu de vis, fiind două suflete care, de 7 ani, vibrează la unison
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod