Hollywood: 7 vedete cuplate cu boşorogi. Vezi cine alege experienţa!

Sunt tinere, sexy şi iubesc bărbaţi care, în multe cazuri, au vârsta necesară pentru a le fi părinţi. Sunt femei care îşi aleg partenerii în funcţie de experienţa de viaţă. Iată 7 dintre femeile care au alături bărbaţi cu mult mai în vârstă.
1 din 8

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas (diferenţă de vârstă - 25 de ani)

Formează unul dintre cele mai stabile şi frumoase cupluri de la Hollywood, chiar dacă între cei doi există o diferenţă de vârstă de 25 de ani. Sunt căsătoriţi de mai bine de 12 ani şi au trecut prin multe greutăţi, fapt ce i-a făcut să devină unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Când Michael fost diagnosticat cu cancer la gât, Catherine s-a dovedit un adevărat stâlp de sprijin pentru soţul ei. La celebrarea a 8 ani de căsnicie, Catherine a declarat că şi-a dat seama că şi-a găsit perechea de la prima întâlnire: "M-am îndrăgostit de soţul meu la prima vedere. Şi sunt la fel de îndrăgostită şi acum."

Sursă foto: AFP / Mediafax Foto
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Blue pe 12 Sep 2012, 18:18
  Fara etichete!

  Dragostea si respectul nu ar trebui sa tina cont de varsta. Din pacate, una dintre metehnele acestui popor este sa eticheteze imediat orice, si sa judece pe altul, uitand insa de sine.

  0
  0

 • irina09amanda pe 11 Sep 2012, 11:19
  opinie

  mi se pare cam fortata si mai ales exagerata exprimarea ”cuplate cu bosorogi” tinand cont ca unii sunt si casatoriti si ca relatia dintre ei cu acte fara acte dureaza de mult timp , iar alte cupluri fara diferenta de varsta nu trec testul timpului. inca o prejudecata care nusi are rostul.....diferenta de varsta .....ce chestie relativa

  15
  0

 • onutta21 pe 11 Sep 2012, 09:32
  *****

  nu prea arata asa mare diferenta intre ei , se pare ca si ei arata destul de bine ptr varsta lor

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod