Hollywood. 7 vedete care au murit în 2014. Dispariţii tragice!

Philip Seymour Hoffman şi Shirley Temple sunt doar doi dintre marii actori pe care lumea filmului i-a pierdut în acest an. Deşi doar o lună şi jumătate a trecut din noul an, 2014 a reuşit deja să ne întristeze în numeroase rânduri. Nume mari, oameni îndrăgiţi şi talentaţi ne-au spus adio. Iată starurile care s-au grăbit să plece dintre noi!
1 din 8

Philip Seymour Hoffman

Actorul american în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort la începutul acestei luni, în apartamentul său din New York. Trupul neînsufleţit a fost descoperit în baia apartamentului său de către un scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgenţe. Primele rezultate ale anchetei arată că decesul starului a fost provocat de o supradoză de droguri.

Actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenţa de droguri. Deşi a renunţat la droguri timp de 23 de ani, Hoffman a cedat ispitei şi e reluat obiceiurile în 2012. În 2013, starul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a se trata contra dependenţei de heroină.

Câştigător al unui premiu Oscar, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale. De-a lungul carierei, a câştigat, alături de Oscar, un Glob de Aur (şi alte trei nominalizări), un premiu BAFTA (şi patru nominalizări) şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy. De asemenea, actorul şi-a dovedit talentul şi în teatru, remarcându-se în numeroase producţii puse în scenă pe Broadway şi a fost recompensat cu două premii Tony.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod