Hollywood: 7 poveşti de dragoste care au luat naştere pe platourile de filmare

Nu sunt puţine cuplurile care iau naştere la locul de muncă. Idilele care se înfiripează în "pauza de masă" nu le ocolesc nici pe celebrităţile de la Hollywood. Kristin Stewart, Angelina Jolie, Natalie Portman sunt doar câteva dintre vedetele care au trăit sau trăiesc poveşti de dragoste cu colegii de platou.
1 din 8

Kristin Stewart şi Rupert Sanders

Toată lumea a fost şocată când s-a aflat despre relaţia amoroasă dintre Kristin Stewart şi regizorul Rupert Sanders. Se zvoneşte că idila a durat câteva luni şi a fost mai mult decât un moment de slăbiciune, aşa cum afirmau cei doi. Istoria pare a se repeta, având în vedere că scurta poveste de dragoste a început la filmările pentru "Snow White and the Huntsman", la fel ca şi relaţia cu Ropert Pattinson. Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a luat sfârşit la scurt timp după aflarea aflarea veştii despre infidelitatea actriţei.

Foto: FameFlynet.uk.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LadyOwl pe 7 Aug 2012, 20:39
    Sa va fie rusine!

    Se scrie Robert, cu b, nu cu p, si Kristen, cu e, nu cu i. Mi se pare anormal ca intr-un articol despre vedete sa nu fie trecut corect numele acestora, astea sunt greseli elementare care NU SE FAC!!!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod