Hollywood: 7 modele cu părinţi celebri. Vezi cât de frumoase sunt!

Unele staruri le transmit moştenitorilor talentul pe care îl deţin sau, în unele cazuri, frumuseţea. Frances Bean Cobain, Georgia May Jagger, Liv Tyler sunt doar câteva dintre frumuseţile cu părinţi celebri care şi-au făcut carieră în modeling.
1 din 8

Georgia May Jagger

Născuta pe 12 ianuarie 1992, fiica rockerului Mick Jagger şi-a început cariera de model la 16 ani când a semnat un contract cu o agenţie de profil. În 2009, Georgia a fost desemnată "Cel mai bun model al anului" la British Fashion Awards. Tânăra, pe care publicul o compară cu faimoasa Brigitte Bardot, a prezentat pentru mărci celebre, precum Versace.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 13 Mai 2012, 20:32
    Reclamele publicitare

    Oameni buni! Incercati sa va accesati singuri paginile dupa ce le publicati sa vedeti daca aveti nervi suficient de tari ca sa cititi un articol pana la capat cu toate reclamele care apar ...... Inteleg ca aveti nevoie de bani dar noi intram pe articolele dvs. ca sa ne relaxam nu sa ne iritam.

    2
    0

  • Ana pe 12 Mai 2012, 10:03
    ...

    Acum am vazut-o si pe Ivanka Trump...Model cu sanii si soldurile alea imense :)...Au impresia ca daca au miliarde de dolari, pot schimba si felul in care le percep toti, de parca am deveni deodata orbi si subiectivi cand ar veni vorba de imaginea lor. Wrong...

    1
    1

  • Ana pe 12 Mai 2012, 10:01
    Desigur...banii.

    Pf, Frances Bean Cobain cu o cariera de model? Se pare ca oriunde in lume, cu banii poti deveni orice vrei, fie ca ai sau nu calitatile necesare. Avem fete de mii de ori mai frumoase ca umflatica aia, si nu-s modele...si ca multe altele de-aici din articol...

    0
    2

  • Magda pe 11 Mai 2012, 13:46
    oofff

    1.Reclamele sunt enervante rau,rau de tot!Terminati odata cu ele! 2.Un alt exemplu este Riley Keough,fiica Lisei Marie Presley.

    4
    0

  • Ale pe 11 Mai 2012, 08:27
    RECLAME

    II CLAR ..pt mine e ultimul articol citit de pe acest site, multumita reclamelor voastre tampite!

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod