Hollywood: 5 vedete şterse care au ajuns în topul celor mai sexy femei

Multe dintre vedetele de la Hollywood şi-au câştigat reputaţia de femei frumoase datorită măiestriei make-up artiştilor, a stiliştilor şi cu ajutorul micilor artificii de machiaj. Iată cinci dintre vedetele drăguţe care au câştigat titlul de cele mai sexy femei din lume.
1 din 6

Gwyneth Paltrow

După ce a fost desemnată în aprilie drept cea mai detestată vedetă de la Hollywood, într-un sondaj anual realizat de revista Star, actriţa în vârstă de 40 de ani a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People.

Fără machiaj însă, Gwyneth nu este decât o femeie obişnuită, după cum ea însăşi recunoaşte. Actriţa americană susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă. "Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez", a declarat ea într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 9 Mai 2013, 10:42
    mda

    asa e la Hollywood. Iti face o tipa un machiaj de 3000 de dolari, primesti pe gratis o rochie de la o importanta casa de moda si gata, arati ca o diva, esti in top-frumuseti. Americani falsi...

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod