Hollywood: 5 vedete care au probleme cu igiena corporală. Cine se neglijează?

Dacă pe covorul roşu arată impecabil, exemple demne de urmat, realitatea este diferită. Igiena corporală a multor celebrităţi lasă de dorit. Iată câteva dintre vedetele care au dezamăgit.
1 din 6

Gwyneth Paltrow nu se epilează inghinal

Pare perfectă şi străluceşte la fiecare ieşire în public. Însă cele mai recente confesiuni făcute de actriţa în vârstă de 40 de ani la celebra emisiune a lui Ellen Degeneres au şocat fanii. Vedeta nu s-a sfiit să dea detalii intime despre corpul ei şi a dezvăluit că este adepta modei anilor '70, vremuri când femeile nu se epilau inghinal. Gwyneth a povestit despre un moment devenit celebru din luna aprilie, când echipa ei a căutat cu disperare un aparat de ras pentru că actriţa urma să îmbrace o rochie transparentă marca Antonio Berardi, la lansarea ultimului ei film "Iron man 3". Vestimentaţia aleasă pentru vedetă presupunea lipsa lenjeriei intime.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vera pe 22 Sep 2013, 03:24
    pareri

    mi se pare o tampemie sa il arati pe una cu degetul ptr ca nu se epileaza inghinal. asta nu inseamna ca e delasatoare, dimpotriva a ales ea asta. si pana la urma daca unui barbat nu ii convine, n are decat sa plece in lumea larga sa rezolve "fetite" si nu femei. e optiunea fiecaruia, dar epilatul in general mie imi starneste un sentiment neplacut, iti faci o igiena corporala etc etc, tunzi pe ici pe colo si gata. cat despre ceilalti actori, sincer....eu prefer sa miros a curat, sa imi las apa calda sa curga pe mine sa ma spele si fizic si psihic....acum fiecare cu optiunea lui

    3
    0

  • sorana pe 20 Sep 2013, 20:15
    epilare

    da,manechinele trebuie sa se epileze inghjnal,dar in rest,pt ce?sa ramana natural,la barbate le place parul,nu sa se intepe .!

    3
    1

  • bbb pe 20 Sep 2013, 17:06
    Gwyneth Paltrow

    Nu vad ce legatura are epilatul inghinal cu igiena corporala. Poti sa ai o igiena perfecta chiar daca nu esti epilata. In urma cu zeci sau sute de ani, femeile nu se epilau ca si acum, dar asta nu inseamna ca nu erau curate. Ba mai mult de atat, nu aveau atatea probleme ginecologice ca in ziua de azi...

    13
    0

  • kiki pe 20 Sep 2013, 09:59
    Gwynet

    Are o bila alba,pt ca a inteles ca nu trebuie sa ne comportam ca turma,ci sunt lucruri intime,ce raman in dormitor.Moda epilatului total a venit de la manechine,obligate sa poarte tinute transparente,Au aparut urgent si string-tanga,care chiar nu mai au rost...Sigur ca nu e frumos sa stam cu 'tufisuri' daca suntem mai brunete,dar nu gasesc obligatoriu sa facem ce citim prin reviste,ci ceea ce citim in ochii barbatului nostru !

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod