Hollywood: 5 vedete care au apelat la psiholog pentru a-şi salva relaţia

Salvarea unei căsnicii merită tot efortul. Terapia de cuplu poate salva relaţii ajunse în impas, iar psihologul poate ajuta partenerii să găsească soluţii pentru probleme precum cele de comunicare sau sexuale, dar şi în cele precum gelozia şi infidelitatea. Acestea sunt şi motivele pentru care tot mai multe cupluri apelează la ajutor profesionist. Excepţie nu fac nici vedetele. Iată cine a apelat la psiholog pentru a-şi salva relaţia.
1 din 6

Demi Moore şi Ashton Kutcher

Cei doi s-au îndrăgostit în 2003, pe când ea avea 40 de ani, iar el 25 şi s-au căsătorit în 2005. Doar primii doi ani ai căsniciei au fost feriţi de speculaţii răutăcioase. Ashton a devenit apoi subiectul unor scandaluri în tabloide cu privire la infidelitatea să, iar în curând publicaţiile au speculat că cei doi au o relaţie deschisă. Cei doi au încercat din greu să-şi salveze mariajul şi au participat la şedinţe de terapie de cuplu. Problemele însă nu şi-au găsit soluţionare şi în momentul când Ashton a mărturisit că a înselat-o, actriţa a fost devastată şi a hotarât să divorţeze. În noiembrie 2011, cuplul a anunţat că divorţează.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorell pe 2 Iul 2012, 16:36
    terapie de cuplu

    deci...concluzia:D nu ajuta terapiile de cuplu...cand s-a terminat, s-a terminat...bani aruncati pe fereastra:D credeam, citind titlul, ca o sa dati exemplu de casnicii salvate...:))))))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod