Hollywood: 5 trucuri de pierdut rapid kilograme folosite de supervedete

Actriţa Gwyneth Paltrow îţi recomandă ca înainte de prima masă să consumi un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei şi un ceai de plante.

Sărbătorile au trecut, iar mesele fastuoase care ne-au adus bucurie în aceste zile au lăsat în urmă kilograme în plus inestetice. Dacă te numeri printre femeile care sunt nemulţumite de rotunjimile siluetei, îţi venim în ajutor cu noi trucuri recomandate de specialistele în slăbit, vedetele.
1 din 6

Gwyneth Paltrow

Actriţa a devenit celebră pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl urmează şi care o ajută să arate întotdeauna impecabil. Vedeta nu ezită să împărtăşească din secretele sale fanilor. Astfel că, recent, Gwyneth a lansat o carte alături de nutriţionistul Alejandro Junger cu meniuri de detoxifiere pentru cei care au făcut excese culinare de Sărbători. "Am creat reţete de detoxifiere care nu vă vor face să vă simţiţi înfriguraţi sau flămânzi în lunile de iarnă, cu ajutorul doctorului Alejandro Junger, specialist pe acest subiect", a spus Gwyneth Paltrow. "Nu trebuie să aşteptăm vara pentru a ne simţi şi a arăta foarte bine", este sfatul actriţei.

De asemenea, pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul vacanţei, actriţa în vârstă de 41 de ani recomandă ca înainte de prima masă să se consume un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei şi un ceai de plante, după care o supă de morcovi pentru mesele principale, precum şi pui fiert cu broccoli, somon în nucă de cocos şi quinoa cu dovleac japonez Kabocha. Pentru gustări, actriţa recomandă diferite tipuri de nuci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod