Hollywood: 5 motive pentru care Demi Moore se desparte de Ashton Kutcher

Sunt căsătoriţi de 6 ani şi au format unul dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri de la Hollywood. Pentru Demi, căsnicia cu Ashton este a treia. Demi Moore s-a căsătorit în anul 1980 cu muzicianul Freddy Moore şi a divorţat în 1984, iar în 1987 se căsătoreşte cu Bruce Willis, cu care are trei fiice. Divorţul celor doi a venit în 1998. Cu Ashton s-a căsătorit pe 24 septembrie 2005, în ciuda  diferenţei de vârstă de aproape 16 ani între ei - Demi Moore are aproape 49 de ani, iar Ashton Kutcher are 33 de ani.

"Când ne-am văzut pentru prima oară, abia dacă mi-a adresat două vorbe, iar atenţia lui era îndreptată spre altă femeie"
, a povestit Demi. După două săptămâni, cei doi s-au revăzut la o petrecere, iar Ashton a auzit-o vorbind la telefon cu fiicele ei şi a rămas impresionat de felul în care Demi comunica cu ele. Următorul pas a fost să-i ceară numărul de telefon. Moore a dezvăluit că nu şi-a imaginat vreodată că poate iubi pe cineva atât de mult. Deşi mulţi nu le dădeau nicio şansă, se pare că timpul i-a contrazis. Nici zvonurile potrivit cărora Ashton ar călca strâmb nu i-a despărţit. "Soţul meu este o persoană minunată şi, de cele mai multe ori, îmi găsesc greu cuvintele care l-ar putea descrie. Ne potrivim pur şi simplu. El mă iubeşte şi în momentele în care sunt vulnerabilă sau nu sunt atractivă. Mă simt mereu dorită în preajma lui", mărturisea Demi.

Acum însă Demi Moore (48 de ani) şi Ashton Kutcher (33 de ani) se pregătesc să îşi spună adio. Potrivit unor surse apropiate cuplului, actriţa americană a consultat un avocat specializat în divorţuri, după ce ultima ei încercare de a-şi salva mariajul cu Ashton Kutcher a eşuat. Iată care sunt posibilele motive care au dus la despărţirea celor doi.
1 din 6

Infidelitate!

Puţine sunt căsniciile care reuşesc să depăşească o astfel încercare şi, se pare, Demi şi Ashton nu fac parte din această categorie. Potrivit presei americane, Ashton Kutcher ar fi înşelat-o pe Demi Moore cu starleta Sara Leal, în vârstă de 23 de ani, înt-un hotel, la sfârşitul lunii septembrie, chiar în ziua în care cuplul ar fi împlinit 6 ani de căsnicie.

Deşi nu a fost singurul zvon legat de infidelităţile actorului, povestea cu Sara Leal a fost imposibil de negat de către Kutcher şi asta pentru că au existat fotografii incriminatorii. După ce a aflat de relaţia extraconjugală, Demi a făcut eforturi să treacă peste moment şi să rămână împreună, susţin apropiaţii. Actriţa a mers împreună cu Ashton Kutcher la un centru aparţinând cultului Kabbalah specializat în consiliere maritală, însă nu a funcţionat. Demi a mers vineri la un avocat, care urmează să întocmească actele pentru divorţ şi să stabilească detaliile pentru împărţirea bunurilor celor doi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod