Hollywood: 5 femei celebre care rămân sexy chiar dacă s-au tuns foarte scurt

Sunt femei care sunt frumoase indiferent de tunsoare sau machiaj. Vedetelor nu le lipseşte curajul de a încerca o schimbare totală de stil, uimindu-şi mereu fanii cu noi coafuri si machiaje. Iată 5 vedete care ne-au demonstrat că părul tuns scurt este şic şi extrem de sexy.
1 din 6

Jessie J

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa în vârstă de 24 de ani s-a ras în cap în scop caritabil. Vedeta a fost tunsă în direct la emisiunea Comic Relief. Jessie J. a renunţat la păr în scopuri nobile, pentru a încuraja oamenii să doneze bani. "Este cel mai ciudat sentiment. Mă simt bine. Mă eliberează", a fost declaraţia vedetei la scurt timp după schimbarea de look. "Să mă rad în cap în scopuri caritabile este un lucru pe care l-am anunţat de ceva timp, dar până acum nu mi s-a oferit ocazia. Cei de la Comic Relief mi-au oferit oportunitatea de a strânge cât mai mulţi bani pentru cazuri caritabile", a mai spus cântăreaţa. 

După ce artista s-a ras în cap, fundatia Comic Relief a înregistrat creşteri de 75 de milioane de lire sterline, bani care vor fi folositi pentru diverse campanii umanitare din Marea Britanie şi Africa.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mady pe 5 Apr 2013, 12:40
    Asa da...

    Foarte frumos gestul ei,plus ca arata extraordinar de bine tunsa asa de scurt.Asta da,tipa sexy ....

    0
    0

  • Maria pe 1 Apr 2013, 00:29
    :)

    Bravo Jessie ! Gestul sau a fost foarte frumos,plus ca arata superb si cu par,si fara ! :)

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod