Hollywood: 5 artişti sexy care au murit tineri. Brittany Murphy avea 32 de ani

3 din 6

Brittany Murphy, omorâtă de medicamente, anemie şi pneumonie la 32 de ani

Decesul actriţei Brittany Murphy, survenit în decembrie 2009, a fost accidental şi a fost provocat de o combinaţie de factori - pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente, a anunţat Institutul de medicină legală din Los Angeles, citat de Mediafax.  Cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", actriţa a murit la vârsta de 32 de ani, în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills. Potrivit medicilor legişti, în sângele acesteia a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă şi medicamente achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei. Raportul preliminar indică faptul că decesul a fost accidental, provocat de un amestec de medicamente. Medicii au stabilit că actriţa americană avea pneumonie şi suferea de anemie, cauzată de un deficit de fier.
Şi-a făcut debutul în comedia "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless" (1995), alături de Alicia Silverstone. Murphy a continuat cu roluri de televiziune şi a apărut în două filme în 1999 - "Frumuseţe mortală/ Drop Dead Gorgeous" şi "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care Angelina Jolie a primit un premiu Oscar. Brittany Murphy a lucrat alături de Michael Douglas în thrillerul "Nicio vorbă/ Don't Say a Word" (2001) şi de Eminem, în "8 Mile" (2002). În 2003, Murphy a jucat alături de Ashton Kutcher în comedia romantică "Tineri însurăţei/ Just Married" şi de Dakota Fanning, în "Fete de bani gata/ Uptown Girls". Însă filmele nu au avut mari încasări şi nici nu au fost foarte apreciate de critici. Ultimul său rol notabil a fost cel din "Sin City" (2005).

Murphy s-a bucurat de mai mult succes în televiziune şi şi-a împrumutat vocea unor personaje animate, precum cel al Luannei Platter din serialul "King of the Hill". Totodată, ea a asigurat vocea unuia dintre pinguinii din filmul de succes "Happy Feet" (2006).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod