Hollywood: 20 coafuri cu care Beyonce şi-a cucerit fanii. Inspiră-te!

La 31 de ani, Beyonce Knowles poate spune că are tot ce-şi doreşte. Pe 7 ianuarie anul trecut a devenit mămică după ce a născut-o pe Blu Ivy, are un soţ la fel de celebru şi bogat care o iubeşte, Jay-Z, iar cariera ei muzicală este în continuă ascensiune. În plus, cântăreaţa se numără printre cele mai frumoase femei din lume.

A devenit celebră la sfârşitul anilor '90 ca membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, iar de atunci nu a încetat să-şi surprindă în mod plăcut fanii prin muzică, costumaţii şi coafuri care au stabilit tendinţele în modă.

Beyonce se numără printre cântăreţele cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee (trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în cariera solo). De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Potrivit revistei Forbes, Beyonce şi Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite cupluri de vedete din lume. Cei doi artişti americani au obţinut împreună venituri de 78 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012. Anul trecut, cuplul a ocupat locul al doilea în acest top, după Gisele Bundchen şi Tom Brady.
1 din 21

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 25 Mar 2013, 09:01
    wow

    e frumoasa, ce sa mai...la coafura nr. 15 as fi putut jura ca nu este ea, nu seamna deloc. :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod