Hollywood: 10 vedete sexy care au strălucit la Premiile Grammy şi BAFTA

A 55-a Gală Grammy şi Premiile BAFTA 2013 şi-au desemnat câştigătorii duminică noapte. Lungmetrajul "Argo", regizat de Ben Affleck, a fost marele câştigător la gala premiilor decernate de Academia de Film şi Televiziune Britanică (BAFTA), unde a obţinut trei trofee. În cadrul Galei de decernare a Premiilor Grammy 2013, desfăşurate la Los Angeles, Gotye, FUN. şi trupa Mumford & Sons au câştigat distincţiile la cele mai importante categorii.

Pe lângă numeroasele premii acordate, cele două festivităţi au reprezentat ocazii perfecte pentru vedete de a purta ţinute sofisticate. Iată 10 dintre celebrităţile care au strălucit în rochii fabuloase.

Sursă foto: Hepta

1 din 11

Jennifer Lopez

Ediţia din acest an a premiilor Grammy a fost marcată de câteva restricţii vestimentare, impuse de postul de televiziune CBS: "Vă rugăm, asiguraţi-vă că fesele şi sânii sunt acoperiţi într-un mod adecvat". Cu toate acestea, Jennifer Lopez nu a ezitat să-şi aleagă o rochie Anthony Vaccarell extrem de sexy, inspirată de faimoasa ţinută a Angelinei Jolie purtată anul trecut la Premiile Oscar, care-i dezvelea piciorul frumos lucrat.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 12 Feb 2013, 22:26
    :|

    unele rochii sun dragute(1,2,4), dar majoritatea ORIBILE!!!! daca tot ai atatia bani macar poarta ceva ce sa te avantajeze si sa arate a haina frrumoasa nu carpa de aruncat la gunoi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod