Hollywood: 10 vedete care s-au păruit pe platoul de filmare. Vezi de ce!

Chiar dacă joacă roluri de iubiţi sau de cei mai buni prieteni, nu înseamnă şi că sunt apropiaţi în realitate. Johnny Depp şi Angelina Jolie, Blake Lively şi Leighton Meester, Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall sunt doar câteva exemple de vedete între care s-au iscat scântei pe platourile de filmare.
1 din 6

Johnny Depp şi Angelina Jolie


Ce se întâmplă când două dintre cele mai mari staruri sunt puse să joace în acelaşi film? Iau naştere scandaluri. Cel puţin, acest lucru s-a întâmplat în cazul Angelinei Jolie şi al lui Johnny Depp în timpul filmărilor pentru The Tourist. Angelina l-a făcut pe Johnny nespălat, în timp ce actorul a acuzat-o că este încrezută.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MIuta pe 6 Apr 2012, 10:34
    parerea mea....

    ....este ca, Patrick Swayze şi Jennifer Grey, sub masca aceea ca nu se suportau, se ascundea de fapt o dragoste nebuna in realitate, pe care din cine stie ce motive serioase nu si-o puteu afisa, motiv pentru care le-au iesit ata de bine scenele de dragoste.

    1
    0

  • Dyutza_003 pe 4 Apr 2012, 17:44
    ...

    Ce prostii. Nici-o vedeta de rangul acestora nu-si va permite sa spuna in public ceva rau despre colegii sai, sau macar, va face tot posibilul sa nu se vada tensiunea aparuta, ca de nu, cariera ii este facuta praf. Mai informati-va inainte de a scrie ceva.

    6
    1

  • onutta21 pe 4 Apr 2012, 10:44
    ***

    cred ca a avut dreptate Angelina Jolie cand i-a spus ca este nespalat :)))) are tot timpul parul in cap uns .......naspa:))

    0
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod