Hollywood: 10 scandaluri care au marcat anul 2012. Vezi cine a avut probleme!

Viaţa bate filmul. De multe ori, actorii au parte de mai mulţă acţiune în viaţa personală decât în filmele în care au apărut. Anul 2012 nu a fost unul liniştit în lumea celebrităţilor. Despărţiri, nunţi, scandaluri, toate aceste evenimente au ţinut paginile tabloidelor încărcate. Iată scandalurile care au tulburat viaţa celebrităţilor de la Hollywood.
1 din 11

Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

La sfârşitul lui iulie, o veste bombă avea să socheze toţi fanii Twilight şi, în special, pe actorul principal, Robert Pattinson. Actriţa americană, Kristen Stewart, care avea o relaţioe de lungă durată cu Robert Pattinson, a trăit o aventură amoroasă cu un bărbat căsătorit. Amantul, un regizor de la Hollywood, este căsătorit şi are doi copii.

Relaţia dintre cei doi protagonişti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduită de apariţia în presă a zvonului potrivit căruia Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders, zvon confirmat mai apoi chiar de Kristin Stewart.

"Nu a avut o relaţie de dragoste cu Rupet. A fost doar o aventură scurtă, care nu ar fi trebuit să se întâmple. Ea nu a vrut să rănească pe nimeni. Este o persoană bună, care a făcut însă o alegere proastă", declara o sursă apropiată celor doi.

Deşi relaţia actriţei cu Robert Pattinson părea să nu mai aibă niciun viitor, iată că Robert a decis să mai acorde o şansă povestei de dragoste şi şi-a iertat iubita infidelă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod