Gigi Hadid, după conflictul dintre Zayn Malik și mama ei: „Fiica mea are nevoie de tatăl ei”

Supermodelul Gigi Hadid „va face tot ce poate pentru a se asigura că atât ea, cât și fostul său iubit, Zayn Malik, își vor asuma răspunderea părintească.”

Gigi Hadid nu intenționează să-l scoată pe fostul său iubit din viața fiicei lor, în ciuda despărțirii lor și a disputei cu mama sa, Yolanda Hadid.

Citește și: Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama iubitei sale, modelul Gigi Hadid


Supermodelul, în vârstă de 26 de ani, și fostul cântăreț de la One Direction, în vârstă de 28 de ani, s-au despărțit luna trecută, după cearta dintre Zayn Malik cu Yolanda, în casa din Pennsylvania în care locuiau împreună la acea vreme.

De atunci, amândoi și-au concentrat atenția asupra fiicei lor, Khai, în vârstă de 13 luni.



"Yolanda este foarte supărată pe Zayn, dar Gigi a spus clar că fiica ei are nevoie de tatăl ei", spune o sursă apropiată lui Gigi pentru People. "Gigi va face tot ce poate pentru a se asigura că amândoi își vor asuma răspunderea părintească."

Malik a fost acuzat de hărțuire în incidentul din 29 septembrie în care se presupune că "a apucat-o pe Yolanda și a împins-o într-o comodă", potrivit documentelor instanței, care au dezvăluit, de asemenea, că Malik ar fi aruncat o serie de insulte împotriva Yolandei, în vârstă de 57 de ani, și i-a spus să "stea departe" de fiica lui și a lui Gigi.

De asemenea, Malik a fost acuzat și că a hărțuit-o pe Gigi la telefon în timpul discuției, precum și pe un agent de pază pe care a vrut să îl agreseze fizic.

Zayn Malik (fostul iubit al lui Gigi Hadid) și Yolanda Hadid (mama lui Gigi Hadid)



"Yolanda a venit neinvitată în timp ce Gigi era plecată la serviciu, iar Zayn avea grijă de Khai", spune un prieten al lui Malik. Iar asta a dus la o ceartă.

Într-o declarație pentru presă, Malik a negat "în mod ferm" că a lovit-o, spunând: "Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și va merge spre rezolvarea acestor probleme de familie în privat".

Pentru că nu a contestat acuzațiile, Malik este obligat să execute 90 de zile de probațiune pentru fiecare dintre cele patru capete de acuzare.

El trebuie, de asemenea, să finalizeze un curs de gestionare a furiei și un program de violență domestică și are ordin de restricție cu privire la Yolanda și McMahon, agentul de pază.

Potrivit unei surse apropiate lui Gigi, tensiunile dintre Yolanda și Zayn sunt de lungă durată.

"Yolanda este, desigur, foarte protectoare cu Gigi", spune sursa. "Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei. A avut câteva probleme cu Zayn. El are o personalitate complicată și ea e de părere că ar putea să se poarte mai bine cu Gigi.
Uneori i-a fost greu lui Gigi să trăiască cu el."


Sursă: People
Foto: Hepta

3 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod