George Clooney, un bărbat fericit: „Am găsit iubirea vieții mele“

Clooney, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit într-un interviu că soția lui, Amal Alamuddin, l-a transformat în omul mulțumit de astăzi.

A fost nevoie de o avocată deşteaptă pentru a aduce pacea în sufletul lui George Clooney. Amal Alamuddin a reușit să pună șaua pe acest mereu tânăr și neliniștit personaj, socotit și dovedit până acum drept unul dintre cei mai nestatornici bărbați celebri. După ce ea a intrat în viața lui, George s-a schimbat. În bine. O spune chiar el și recunoaște că un singur om putea face asta: ea. Amal.

Deși părea menit să rămână burlac pe viață după un mariaj eșuat, actorul și-a întâlnit marea dragoste iar acum se bucură de un mariaj fericit.

Dacă el se simte împlinit acum, acest lucru i se datorează soției sale, mărturisește Clooney într-un interviu publicat în ediția din mai a revistei Esquire. "Niciodată n-am fost atât de fericit într-o relație. La 52 de ani am găsit iubirea vieții mele și sunt foarte fericit", a declarat el.

Înainte de a o cunoaște pe Amal, Clooney este cunoscut ca un cal breaz pentru aventurile sale. După divorțul de actrița Talia Balsam, în 1993, starul a avut relații cu multe femei frumoase, printre care s-au numărat Lisa Snowden, Renee Zellweger, Krista Allen, Elisabetta Canalis și Stacy Keibler.

Amal Alamuddin l-a cucerit și "l-a dat pe brazdă", iar George și-a dat seama că aceasta e cea mai importantă femeie din viața lui și că trebuie să se însoare cu ea.
S-au căsătorit pe 27 septembrie 2014, la Veneția, în fața prietenilor lor, Matt Damon, Bono, John Krasinski și Emily Blunt, Rande Gerber și Cindy Crawford, precum și Bill Murray.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod