Gala Eva.ro 12 ani: 22 de premii speciale acordate vedetelor din partea Eva.ro

Eva.ro, site-ul numărul 1 de life-style feminin din România, a sărbătorit 12 ani de existență printr-o gala unică. Peste 100 de vedete din show-biz-ul românesc au răspuns pozitiv invitației lansate de echipa eva.ro. Gala Eva.ro 12 ani a fost prezentată de Dana Săvuică și a fost găzduită de Barletto Summer Club.

Pentru că admiră oamenii frumoși, talentați, care îi fac cinste, site-ul Eva.ro a decis să ofere în semn de respect la 12 ani de la lansare, alte 22 de premii speciale. 

Premii speciale eva.ro


1. Premiu special pentru întreaga carieră în televiziune  - Gabriela Cristea. Premiul i-a fost înmânat Gabrielei de către Dj Wanda.
2. Premiu special pentru cea mai rapidă ascensiune în lumea muzicală – Sore, premiul a fost oferit de Ilinca Vandici şi ridicat de Alexia din Lala Band.
Sore a transmis un mesaj video cititorilor eva.ro
3. Premiu special pentru  vedetă cu simţ de afaceri  - Dana Săvuică, premiul a fost oferit de către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro.
4. Premiu special pentru promovarea stilului de viaţă sănătos  - Cori Grămescu, premiul a fost oferit de către Sonia Argint Ionescu.
5. Premiul special pentru cea mai hot locaţie a verii  - Barletto, premiul a fost oferit de  către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro.
6. Premiu special pentru eleganţă feminină - Ilinca Vandici. Premiul i-a fost acordat  de  către Giulia Nahmany.
7. Premiu special pentru stil şi eleganţă masculină  - Cătălin Botezatu, premiul a fost oferit şi ridicat de Monica Vlad.
8.  Premiu special pentru Proiectul Şcoala mamelor  -  Andreea Marin.  Pentru că nu a putut ajunge la eveniment Andreea Marin a mulţumit cititoarelor eva.ro, prin intermediul unui mesaj video.

9.  Premiu special pentru cea mai îndrăgită trupa rock -  Vunk, premiul a fost ridicat de Cristina Bazavan şi oferit de Sophia.
10.  Premiu special pentru cea mai îndrăgită trupa  - Mandinga. Premiul a fost oferit de către Sylvia. Patru dintre membrii trupei au urcat pe scenă pentru a ridica trofeul din partea eva.ro
11.   Premiu special pentru Cel mai bun show  -  Andreea Bălan  - premiul a fost oferit de Carmen Negoiţă.
12.   Premiu special pentru O carieră muzicală de excepţie  -  Inna. Premiul a fost dezvăluit de Alina Eremia. Inna a transmis un mesaj video cititorilor eva.ro.
13.   Premiu special pentru Ambasador al modei româneşti peste hotare  -  Alexandru Ciucu. Premiul a fost oferit de către Mirela Stelea.
14.   Premiu special pentru un farmec irezistibil - Andreea Raicu, oferit şi ridicat de Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro.
Premiul a fost oferit din partea Discreet Irresistible.
15.   Premiu special pentru cea mai sexy mămică - Ellie White. Premiul i-a fost acordat de către Dana Săvuică.
16.   Premiu special pentru cel mai sexy burlac - Bogdan Vlădău. Premiul i-a fost acordat de către Geanina Ilieş.
17.   Premiu special pentru Cea mai iubită trupa pop – rock şi pentru cea mai spectaculoasă evoluţie -  LaLa Band. Premiul a fost acordat de către Andra. Toţi membrii trupei Lala Band au urcat pe scenă pentru a ridica trofeul din partea eva.ro.
18.   Cele mai reuşite combinaţii vestimentare din ultimul an - Andreea Raicu. Premiul a fost oferit şi ridicat în acelaşi timp de către  Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro. Premiul a fost oferit din partea Venus&Olay.
19.   Premiu special pentru un bussines de succes - Giulia Nahmany. Premiul i-a fost oferit de către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro
20.   Premiu special pentru  Cea mai îndrăgită actriţa în producţii de televiziune -  Diana Dumitrescu. Premiul i-a fost acordat Dianei de către Cabral.
21.   Premiu special pentru Cel mai îndrăgit cuplu de actori - Radu Vâlcan & Adela Popescu. Premiul a fost anunţat de Alexia şi Dima ( Lala Band) şi  ridicat de Adela Popescu.
22.  Premiul special pentru Cel mai sexy tătic – Pepe.
Premiul i-a fost acordat de către Dana Săvuică.

 

1 din 16

Premiu special pentru întreaga carieră în televiziune - Gabriela Cristea

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod