Frumuseţe şi la bătrâneţe: Susan Sarandon arată uimitor la 69 de ani

La 69 de ani, Susan Sarandon arată foarte bine şi încă îşi mai caută dragostea


Înainte de Bricklin, Susan Sarandon a avut o relaţie care a durat peste 23 de ani cu actorul Tim Robbins, de care s-a despărţit în decembrie 2009. Cei doi actori au împreună doi fii - Jack şi Miles.

Nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, actriţa americană a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking". Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale, notează Mediafax.

Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

În august anul trecut, Susan Sarandon s-a implicat într-o campanie ce viza salvarea unui bărbat care a primit sentinţa capitală. Actriţa, care consideră că pedeapsa capitală reprezintă o decizie "arbitrară şi capricioasă", crede că sistemul juridic american nu mai funcţionează corect. "Chiar şi dacă eşti pentru pedeapsa capitală, s-a demonstrat de atâtea şi atâtea ori că felul în care noi ne ocupăm de această chestiune nu funcţionează ca un element catalizator, nu este corect, iar, în plus, este extrem de scump.
Dacă toţi acei bani ar fi folosiţi în alte scopuri, am putea avea o educaţie mai bună, o infrastructură mai bună în această ţară"
, a declarat ea.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod