Frumuseţe de vedetă. Alexandra Uşurelu nu îşi ţine mult timp părul descoperit în soare

de Iulian Ioncea, 16 Mai 2015

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.

Alexandra Uşurelu, cântăreaţa care a lansat recent videoclipul melodiei „Mai bine în doi“, a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre trucurile ei de frumuseţe.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Alexandra Uşurelu: Acum, că a venit primăvara cu adevărat, îmi petrec tot timpul liber în natură, mergând mult, iar în ultima vreme există în viaţa mea o mogâldeaţă care mă pune la învârteli şi joacă, şi anume nepoţelul meu.

Ai ţinut vreodată o dietă?

Nu am ţinut diete niciodată, am învăţat să mă accept aşa cum sunt, să-mi iubesc corpul şi să-l respect. Tocmai de aceea nu am făcut niciodată excese alimentare. Mai sunt momente când mă simt slăbită din cauza oboselii, iar atunci încerc să mă hidratez cât de mult pot şi să mănânc multe fructe.

 

Mergi la sala de fitness sau la aerobic?

Din păcate, în momentul acesta stilul de viaţă nu-mi permite să ajung foarte des în sala de fitness sau la aerobic, dar încerc să merg cât de mult pot pe jos.

Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Mă relaxează mult înotul şi mi-ar plăcea să mai pot găsi timp pentru handbal, aşa cum o făceam în perioada liceului.
 
De curând, cu ocazia filmărilor pentru noul meu videoclip, „Mai bine în doi“, am descoperit ce placut este să vâsleşti. Plus că este ideal pentru muşchii abdominali, ai braţelor şi ai spatelui.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod