Frumuseţe de vedetă. Alexandra Uşurelu nu îşi ţine mult timp părul descoperit în soare



Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Eu cred că cel mai nonconformist truc poate fi găsit de către oricine, pentru că se află în fiecare dintre noi şi se numeşte iubire. Iubirea ne face întotdeauna mai frumoşi.

Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Turneul „Înconjurul lumii“, în care am fost împreună cu trupa Vunk, a fost o experienţă unică ce a însemnat multă bucurie, dar şi multă oboseală. Norocul meu a fost că am avut întotdeauna cu mine o cremă atât de zi, cât şi de noapte, care chiar m-a ajutat să-mi recapăt strălucirea înainte de fiecare concert.

Este vorba de crema Radiance, din noua gamă Nutra Effects, de la Avon, pe care o recomand sincer tuturor, pentru că are ingrediente naturale, iar efectele nu pot fi decât benefice.

Mie mi-a făcut bine.

Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Este important să-l tratezi ca parte din corpul tău, iar eu de aceea evit să stau în fumul de ţigară, care îl îmbâcseşte, şi să îl ţin descoperit prea mult timp în soare.

Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Îndrăgesc tot ceea ce înseamnă natură şi tot ceea ce aceasta ne oferă, motiv pentru care apelez o dată sau de două ori pe lună la un gomaj făcut cu mălai combinat cu miere sau ulei de măsline, în funcţie de ce-mi rămâne de la mic dejun sau de la cină.

Acum, că e sezonul salatelor, al castraveţilor, mai experimentez prin casă look-uri noi cu felii de castravete aplicate pe ochi câteva minute, care răcoresc şi relaxează pielea din jurul ochilor.

16 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod