Florena: Interviu în exclusivitate cu cea mai tânără artistă care participă la Eurovision!

La doar 16 ani, Florena poate fi, începând cu 6 martie, reprezentanta României la Eurovision. Mai mult decât atât, tot pe 6 martie, Florena poate deveni cea mai tânără participantă din istoria Eurovision, 16 ani fiind vârsta minimă pe care o poate avea un artist care vrea să participe la aceasta competiție internațională.
”Behind the Shadows”, piesa ta de debut, tocmai a fost acceptată în lupta pentru Eurovision!

Da, este adevărat. Mi-am dorit din tot sufletul să se întâmple așa, și îi mulțumesc producătorului Gabriel Huiban că mi-a dat ocazia să cânt această piesă. Piesa a fost scrisă pe ultima sută de metri în competiție. Ca și mesaj, Behind the Shadows vorbește despre o relație răcită, o relatie de dragoste care se află într-un impas si care poate duce chiar la destrămarea ei. Este de văzut dacă se întâmplă așa sau nu!

Ești foarte tânară, ai numai 16 ani, însă planurile tale sunt mărețe!

Da, este adevărat, sunt tânără, însă dragostea pentru muzică o am dintotdeauna.
Fac canto de 11 ani, iar de 1 an și jumătate iau și lecții de pian.

Multe activități. Canto, pian, școală. Când reușești să le faci pe toate?

Ei, nu este chiar atât de greu. Îmi place, asta este cel mai important. Apoi, cu muzica sunt la început, probabil că în momentul în care lucrurile se vor complica, mă voi muta în București. Acestea sunt, însă, planuri deocamdată.

Dacă tot am ajuns în acest moment, al planurilor, cum vezi relația ta cu muzica, în anii ce vor veni?

Îmi place consistența și asta aș vrea să mă caracterizeze ca și artist.
Apoi, sigur, am planuri mari. Sincer, mi-aș dori ca la un moment dat să reușesc să deschid o școală de muzică pentru copiii talentați. Vreau să le ofer și lor șansa să-și urmeze cariera, așa cum mi-a fost oferită și mie.
Deocamdata învăț și mă pregătesc intens pentru semifinala Eurovision.

Să facem un exercițiu de imaginație. Publicul te va vota, iar tu o să reprezinți România la Eurovision, ediția din 2016. Cine sunt oamenii cărora ai vrea să le mulțumești?

Părinților...
m-au susținut necondiționat. Surorilor mele... ele m-au învățat să fiu modestă și sufletistă. Bunicii mele... îmi spune mereu să mă îmbrac gros, ca să nu răcesc... Doamnei Meda Horjan, profesoara de canto, pentru că m-a susținut în toți anii aceștia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod