Fiţe. Andie MacDowell, atacată pentru că are aere de vedetă

Andie MacDowell a fost nevoită să le dea explicaţii celor care o acuzau că s-a victimizat degeaba pe Twitter


"@AmericanAir mi-a spus să iau locul pe care mi l-au dat sau să-mi iau avion. Am fost acolo mai devreme să le cer ajutorul, iar angajatul cu care am discutat a fost foarte nepoliticos"
, a mai scris vedeta.

Mulţi dintre cei care au citit mesajele ei au înţeles-o şi s-au plâns şi ei de serviciile companiilor aeriene. Problema e că nu toţi au fost de partea sa - unii dintre urmăritorii săi au interpretat ca peiorativ modul în care ea a folosit termenul "turist" şi au comentat că face nazuri.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Andie MacDowell a anunţat că a cerut despăgubiri, apoi a anunţat că va dona banii în scopuri caritabile către Colegiul din Charleston.



Finalmente, actriţa a căutat să aplaneze disputa: "Bunătatea învinge întotdeauna, până la urmă asta e tot ce contează", a scris ea, precizând că a trecut peste acest incident.

Andie MacDowell a jucat în "Patru nunţi şi o înmormântare", "Fetele rele cuceresc vestul", "Sex, minciuni şi casete video", "Muppets în spaţiu", "Semnale de dincolo". Vedeta are două fiice şi un fiu şi a fost căsătorită de două ori.


Foto: Hepta

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • banel pe 27 Ian 2016, 11:10
    urata pamantului

    Vai mama ei de uratenie.Nu stiu de ce nu joaca in "totul despre sex" ca acolo sau adunate toate panaramele de acest gen,uarte cu spuma si cu niste cracane de picioare oribile.

    1
    1

  • BUZ pe 27 Ian 2016, 10:15
    DESPRE NASOALA ASTA

    Adevarul ce tipa asta a fost dintotdeauna o nasoala,o coltoasa si o antipatica!Cu cat imbatraneste,e si mai naspa!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod