Fiica lui Eminem este un star în devenire. Cum arată Hailie Scott Mathers

Părinţii săi şi-au dus viaţa în lumina reflectoarelor, dar Hailie a reuşit să stea ascunsă de public până a devenit majoră.
Fiica lui Eminem a devenit cu adevărat cunoscută abia în 2016, când şi-a deschis un cont Instagram. În scurt timp, Hailie a strâns peste un milion de followeri pe reţeaua de socializare. Într-un interviu recent pentru Daily Mail, tânăra în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că studiază psihologia la Universitatea din Michigan. Singurul copil biologic al rapperului american şi al fostei sale soţii, Kim Scott, a păstrat multă vreme discreţia asupra vieţii sale private.

Hailie a dezvăluit că are de doi ani o relaţie cu un coleg de facultate, pe nume Evan McClintock. Evan este un fan al lui Eminem, iar acesta din urma susţine relaţia celor doi tineri. Hailie îşi vizitează cu regularitate mama, care se ocupa de creşterea celorlalţi copii ai săi.


Hailie seamănă foarte mult cu faimosul său tată, cu care are o relaţie apropiată. Întrebată cine sunt persoanele care au influenţat-o cel mai mult în viaţă, Hailie a răspuns că aceştia sunt părinţii săi. "Mama şi tata m-au susţinut să devin persoana care sunt azi şi mi-au oferit toată susţinerea lor pentru a obţine ceea ce mi-am propus", a spus tânăra.

Eminem a declarat pentru The Rolling Stone în 2011 că secretul unui parenting bun, chiar şi după un divorţ, este acela de a nu rata niciun moment major din viaţa copilului. "Nu trebuie să ratezi lucruri. Dacă este ceva important la care trebuie să merg, indiferente de ceea ce este, sunt acolo", a declarat rapperul.

Fiica starului american şi a iubitei sale din adolescenţă speră să devină un influencer celebru după ce a primit numeroase oferte din partea unor branduri majore.
Spre deosebire de tatăl său, Hailie nu a arătat interes pentru muzică. Este interesată să-şi dezvolte cariera în industria de frumuseţe şi şi-a demonstrat telentul de makeup artist pe reţelele de socializare, realizând şedinţe foto pentru diverse branduri. Îndemânarea sa în arta machiajului, trăsăturile perfecte şi corpul tonifiat îi garantează o carieră de succes. Oportunităţile au început să apară după ce şi-a făcut propriul cont de Instagram, dar tânăra în vârstă de 22 de ani îşi concentrează atenţia asupra studiilor, nefiind sigură că vrea să-şi petreacă viaţa integral în lumina reflectoarelor.

Eminem, pe numele său real Marshall Bruce Mathers III, i-a cerut public scuze fiicei sale pentru că a expus-o în media în copilărie.
Rapperul a scris numeroase piese despre fiica sa. Vocea ei a fost inclusă într-o serie de melodii, printre care "Just the two of us" şi "My dad’s gone crazy". Pe cel mai recent album al său "Revival", acesta i-a dedicat melodia "Castle" fiicei sale. "Ţi-am spus numele, dar mereu am încercat să-ţi ascund chipul. Jocul ăsta este nebun, am vrut să-mi demonstrez iubirea pentru tine, dar nu am ştiut niciodată că va fi aşa, dacă aşa fi ştiut, nu aş fi făcut-o", a spus rapperul. Starul a mai declarat că s-a temut că fiica sa este pedepsită pentru că el a făcut greşeli şi a expus-o public.

Hailie a publicat câteva imagini din viaţa ei privată pe contul său Instagram.
Tânara testează viaţa de persoană publică şi este conştientă că o carieră de influencer îi va răpi şansa de a duce o viaţă privată, astfel că încearcă să se adapteze treptat. Hailie a fost afectată de scandalurile provocate de certurile publice dintre părinţii săi, apărute după divorţul lor, astfel că este conştientă de riscurile aduse de viaţa de vedetă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod