Fiica lui Adrian Enache, atacată cu un briceag

Fiica lui Adrian Enache a fost atacată cu un briceag de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, după ce l-a chemat pe acesta să o ajute pentru că nu avea curent electric în locuinţă, agresorul, cetăţean libanez, fiind reţinut pentru loviri şi alte violenţe şi pentru abuz în serviciu.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00, la scurt timp după ce Diana Enache a intrat în blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa. Tânăra a intrat în apartament şi, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranţele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag şi a atacat-o pe fata cântăreţului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor.
Diana Enache a fos dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale, au spus sursele citate.

Agresorul a fost dus la audieri, la Secţia 2 Poliţie, unde le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Bărbatul a fost reţinut, iar anchetatorii cer instanţei arestarea lui preventivă, acesta fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu, întrucât fapta s-a petrecut în timpul programului său de lucru, au mai spus sursele citate.

Cântăreţul Adrian Enache a depus plângere la poliţie pe numele agresorului, au precizat sursele citate.
6 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod