Fetiţa Irinei şi a lui Răzvan Fodor: „Mami e frumoasă, iar tati e mişto“

Irina şi Răzvan Fodor sunt în culmea fericii astăzi, când fiica lor, Diana, împlineşte trei ani şi chiar micuţa le-a făcut cel mai frumos cadou, câte o declaraţie de dragoste: “Mami e frumoasă şi tati e mişto!”. Telespectatorii vor putea vedea imagini extraordinare cu familia Fodor de la aniversarea fiicei lor din parc în ediţia de astăzi, de la ora 16.30, la “Poveştiri adevărate”.
“Am zis să o ducem în parc, să-i facem poftele, să-i cumpărăm baloane, să se dea cu bicicleta, să primească darul de la bunici. Eu mi-aş dori foarte tare să-i cumpăr o căsuţă de păpuşi, dotată cu de toate”, mărturiseşte Irina Fodor.

“Ştim multe poezii, ştim să numărăm în engleză... O să mergem şi la grădiniţă anul ăsta, să o mai eliberăm şi pe buni”, adaugă Răzvan Fodor.

Prezentatorul emisiunii “MasterChef” de la PRO TV mărturiseşte că are emoţii pentru diseară, când Irina va intra în casele telespectatorilor pentru prima dată în postura de prezentatoare a emisiunii “Poveştiri de noapte”. “Am emoţii pentru ea, cu toate că ştiu că o să se descurce.
De-abia aştept să o văd pe sticlă, să o văd cum vorbeşte, cum se înfige ea cu picioarele în pământ, ca o buzoiancă, cu dicţie”
, spune Răzvan.
24 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod