Femeile îmbătrânesc mai frumos decât bărbaţii: Vedetele sunt dovada!

de Daniel Dumitrescu, 18 Octombrie 2017

Johnny Depp şi Kate Moss sunt un exemplu care dovedeşte că femeile îmbătrânesc mai frumos decât bărbaţii. Cine credeţi că arată mai bine acum?

Când Kate Beckinsale şi fostul ei partener, Michael Sheen, au decis să recreeze fotografia în care apăreau cu fetiţa lor, Lily, acum adolescentă, au realizat, probabil, cât de mult s-au schimbat ei în aceşti ani care au trecut de atunci. Dar, deşi femeile îşi foarte multe griji pentru că îmbătrânesc, ele arată tot mai bine odată cu trecerea timpului. Şi avem şi câteva dovezi clare care atestă că bărbaţii nu trec la fel de bine testul timpului.Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o serie de imagini cu celebrităţi, realizate cu mulţi ani în urmă. Unele dintre aceste vedete nu mai sunt împreună de mult timp, altele încă formează un cuplu. Comparate cu fotografiile de alădată, imaginile de astăzi surprind diferenţe mai mari şi nu neapărat pozitive în aspectul fizic al bărbaţilor celebri. Femeile, în schimb, arată bine. Dacă nu la fel de bine, chiar mai bine!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Robert pe 30 Sep 2016, 14:17
  stilul de viata

  Desi in cazul actorilor nu mai e o regula clara, totusi femeile recurg mai rar la bautura, tigara si droguri decat barbatii.

  0
  0

 • anonim pe 19 Iun 2016, 12:00
  Efectul tratamentelor cosmetice

  Dupa nenumaratii ani de tratamente cosmetice este si normal ca femeile sa îmbătrâneasca mai frumos decât bărbaţii.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod