EXCLUSIV Top 5 cele mai populare femei din România pe YouTube

Anual, cei de la Google şi de la YouTube realizează diferite topuri, precum cele mai căutate vedete de pe Google sau cele mai populare personalităţi de pe YouTube.

Cu sprijinul celor de la Google, care ne-au oferit datele oficiale, am reuşit să realizăm un top al celor mai populare femei din România pe YouTube. După cum era de aşteptat, primul nume din top este al unei vedete. Nu trebuie însă neapărat să fii vedetă ca să ai succes pe YouTube.

Pe YouTube România, Inna este regina popularităţii, cu peste 800.000 de abonaţi la canalul ei. Pe locul secund se află o tânără care nu face parte din lumea mondenă, Tequilla (Bianca Adam), o tânără în vârstă de 17 ani din Craiova care a strâns, din 2012 şi până astăzi, peste 300.000 de abonaţi.

Top 3 al celor mai populare românce este completat de Cristina Rad, o româncă din Statele Unite care realizează în limba engleză materiale video despre ateism, religie şi feminism.

Iată mai jos care sunt cele mai populare 5 femei din România pe YouTube:

Inna - 830.000 abonaţi

Tequilla - 309.000 abonaţi

Cristina Rad - 95.000 abonaţi

Antonia - 87.000 abonaţi

Denisa Răducu - 65.000 abonaţi



Cei de la Google ne-au oferit şi date despre cele mai populare femei din întreaga lume pe YouTube. La nivel global, majoritatea numelor din top sunt vedete, în primul rând din muzică, Rihanna şi Katy Perry, dar şi actriţe precum Ellen DeGeneres, însă, aproape la fel de populară ca Rihanna este Jenna Marbles, o tânără care realizează pe canalului ei de YouTube un mix de comedie, poveşti de zi cu zi şi scheciuri.

Un alt exemplu de non-vedetă care este în top este Bethany Mota, o tânără din California care are un video blog pe zona de lifestyle şi beauty, sau Michelle Phan, make-up artist care a făcut cariera pe YouTube, iar acum este ambasador al brandului Lancome.



Cele mai populare 10 femei de pe YouTube la nivel mondial:

Rihanna - 13,1 milioane abonaţi

Jenna Marbles - 12,8 milioane abonaţi

Katy Perry - 11 milioane abonaţi

Ellen DeGeneres - 8,5 milioane abonaţi

Taylor Swift - 7,3 milioane abonaţi

Yuya - 6,1 milioane abonaţi

Michelle Phan - 5,9 milioane abonaţi

Bethany Mota - 5,5 milioane abonaţi

Nicki Minaj - 4,8 milioane abonaţi

Demi Lovato - 4,5 milioane abonaţi

11 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod