EXCLUSIV Rita Mureşan: „De mică am avut o relaţie specială cu Dumnezeu“

În acest weekend, Rita Mureşan va susţine, în cadrul târgului „10 beneficii“, un seminar cu tema „Terapia Iertării“. Cu această ocazie, vedeta ne-a răspuns la câteva întrebări.
eva.ro: Cum iti gasesti inspiratia cand vine vorba de fashion?

Rita Muresan: Intotdeauna m-am lasat inspirata de ceea ce a vibrat cu inima mea: ca a fost o melodie, un tablou, un sentiment, o vacanta, o intamplare fericita sau mai putin fericita din viata mea sau a celor din jur.

Toate colectiile mele, dincolo de tendinte, au avut o poveste, o motivatie speciala, o dedicatie, au exprimat sentimentele mele din momentul respectiv.

Care este procesul de lucru pentru realizarea unei colectii noi?

Intai aleg tema, apoi vizualizez evenimentul in ansamblu, in functie de mesajul pe care vreau sa il transmit. Urmeaza desenarea colectiei si alegerea materialelor si accesorilor. Imi place sa lucrez "sub stres", ma concentrez mai bine, deci colectia o realizez in ultimele 3 saptamani inainte de eveniment. Dau mare atentie detaliilor, mai ales muzicii si castingului.

De exemplu, pentru colectia Spirit Sacru, dedicata amerindienilor, am avut o formatie din Peru, iar modele au fost toate brunete.
La Lashez Angels, modelele au fost blonde si s-a cantat la harpa.

Pregatesti o colectie noua? Ne poti da detalii?

Cea mai noua colectie se va numi MAGIC (Do you believe in MAGIC?) si este dedicata Mamei Natura si fiintelor elementale ale Naturii (zane, elfi, spiridusi, pitici, sirene, etc.). Mesajul este "Mama Natura are nevoie de iubire acum!".

Cand ai imbratisat ultima oara un copac, cand i-ai multumit ca exista si iti face viata mai frumoasa unei flori, cand te-ai plimbat descult prin iarba fiind recunoscator ca te incarca energetic? Natura este MAGICA si are nevoie de iubirea si recunostinta noastra pt tot ce face pt noi! Fiecare gaza, animal, planta sau fir de iarba face parte, ca si noi oamenii, din Planul Divin si e necesar sa avem grija sa ramana totul in armonie. Iubirea e cea mai puternica energie de pe Pamant!

Sunt multe ONG-uri care se ocupa sa curete natura cu multi voluntari inimosi care fac treaba foarte buna! Tine de fiecare dintre  noi sa contribuim atat la curatarea ei, cat si la ai fi recunoscatori ca ne ajuta sa respiram, sa traim.
Spune "TE IUBESC NATURA! MULTUMESC CU RECUNOSTINTA!". Zambeste si bucura-te de viata! Gaseste mereu un motivsa faci asta!

Stim ca a existat o perioada in viata ta cand te-ai luptat cu kilogramele si ai reusit. Ce le-ai sfatui pe femeile care duc acum aceasta lupta?

Cateodata kilogramele sunt doar o protectie. Eu am fost tot timpul perfect sanatoasa, chiar daca aveam kilograme in plus. E clar ca am avut de invatat anumite lectii, una importanta ar fi sa nu mai judec pe nimeni. Cand mi-am asimilat invatamintele si mi-am asumat lucrurile, au venit si solutiile.

Atunci cand ai kilograme in plus si nu ai o alta afectiune, intreaba-te ce ai de invatat, de curatat, de schimbat. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa pierd kilogramele. Pana nu am facut pace cu mine, nu a venit solutia. Cateodata ea e chiar sub nasul tau! Insa, in ultimii 2 ani, nu mai mananc deloc carne. Mi-e pofta, insa mi-e rau daca mananc. Si fac miscare.

Esti designer, insa stim ca esti si practician in terapia cu ingeri.
Ne poti spune mai multe despre ce inseamna sa practici aceasta terapie?


Ultimii 3 ani au fost importanti in evoluția mea spirituala. Nu m-am abatut de la ea nici cand lumea m-a catalogat cel putin"speciala". Am calatorit, am studiat, mi-am luat diplome in diferita terapii. In acest timp am facut " Scoala de infornergetica Sf Andrei" - 6 grade( sper sa ajung sa fac cel putin 10 grade).

Mi-am luat diferite initieri insa cel mai bine am rezonat cu Terapia cu Ingeri. Poate si pentru ca de mica am avut o relatie speciala cu ingerul meu pazitor, cu Iisus, cu Dumnezeu. De exemplu, pe Fecioara Maria eu o rog deja de apoape 20 de ani doar sa se ocupe de copiii mei, sa ii indrume, sa ii vegheze. Pentru mine, EA e mama lor. In fiecare an merg la MEDJUGORJE in Bosnia-Herzegovina, unde apare Fecioara. Anul acesta voi organiza o excursie in aceea perioada (20-27 iunie).

Pe facebookul Rita's Angels gasiti mereu informatii despre seminariile mele, taberele ce le organizez sau pelerinaje.
Insa eu nu fac terapie, tin seminarii pe diferite teme de dezvoltare personala si evolutie spirituala, fac consultatii personale/citiri si predau Initieri in Terapia cu Ingeri.

Practici aceasta terapie si in seminarii?

Sambata, 28 martie, ora 12.30, in cadrul Targului 10 beneficii, voi sustine un seminar cu tema "Terapia Iertarii". Iertarea este foarte importanta in evolutie. Se spune ca sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata! Ranile sufletesti nu se inchid fara iertare. Atunci cand nu se inchid, ne imbolnavesc! Va invit intr-o calatorie vindecatoare, plina de iubire si iertare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod