Exclusiv. Matt Damon, despre sărutul cu Michael Douglas

Într-un interviu pentru Cinemagia, actorul american vorbește despre cea mai controversată secvență din noul său film, "Behind the Candelabra".

Cu Matt Damon am ciocnit un pahar de vin la câteva ore după proiecţia de presă a filmului în care joacă alături de Michael Douglas, "Behind the Candelabra", la câţiva kilometri de Cannes, cu ocazia interviurilor organizate de HBO INTL la Hotel du Cap (Antibes).

Când a intrat în bungaloul aflat la câţiva metri de ţărmul Mediteranei, bungalou din curtea hotelului, în care îl aşteptam şapte jurnalişti europeni pentru a-l intervieva, Matt Damon ne-a salutat foarte jovial şi a sărutat mâna unei ziariste veterane din Austria, pe care o cunoştea de la alte întâlniri cu presa.

La un moment dat, pe parcursul interviului, a comandat vin pentru toţi.

Matt Damon joacă rolul chipeşului Scott Thorson, care - în vara anului 1977 - a intrat în cabina lui Liberace (pianist virtuoz, artist excentric şi star flamboaiant, showman-ul cel mai bine plătit între 1950 şi 1970). În ciuda diferenţei de vârstă şi lumilor aparent diferite, cei doi şi-au început povestea de dragoste secretă ce a durat cinci ani. "Behind the Candelabra" aruncă o privire din culise la relaţia lor furtunoasă – de la prima lor întalnire în spatele scenei, până la despărţirea lor publică şi amară.
Ulterior Scott Thorson a publicat cartea autobiografică "Behind the Candelabra".
Filmul concurează la Cannes pentru cel mai important premiu al festivalului, Palme d'Or.

Citiţiinterviul exclusiv în România cu Matt Damon pe cinemagia.ro!

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod