EXCLUSIV Andreea Marin: „Am trecut peste divorţ şi am în continuare o relaţie bună cu Ştefan Bănică“

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat, la începutul acestui an, că relaţia lor lungă de şapte ani de zile se încheie.

Cele două vedete vorbeau încă din prima parte a anului 2012 despre divorţ, însă abia în luna ianuarie au scris pe Facebook că urmează să divorţeze. De atunci şi până astăzi, Andreea şi Ştefan au preferat să nu vorbească despre despărţire, oferind foarte puţine detalii despre motivele care au dus la divorţ.

Acum, Andreea Marin a acceptat să ne acorde un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre proiectele ei personale, dar şi despre Ştefan Bănică.

eva.ro: Cum s-a schimbat viaţa ta după ce ai anunţat că divorţezi de Ştefan Bănică?

Andreea Marin: Întrebarea este destul de intimă şi nu-mi doresc să fac astfel de mărturisiri. Însă important este că noi am trecut civilizat peste acest moment şi avem o relaţie bună în continuare.

Crezi că divorţul poate rezolva problemele dintr-un cuplu?

Depinde de situaţie.

Uneori da, alteori nu.
 
Ce sfaturi le poţi da cititoarelor eva.ro care au divorţat?

Nu sunt în măsură să dau astfel de sfaturi. Divorţul este, însă, un fapt de viaţă, oamenii îl transformă adeseori într-o dramă şi e păcat.
 
Dar celor care sunt mame singure?

Nicio mamă nu este singură. Eu mă simt atât de binecuvântată alături de fiica mea, încât nu mă simt singură, nici nu sunt genul de femeie care să se victimizeze, ce-i drept. Privesc partea plină a paharului, viaţa nu e perfectă, dar e frumoasă totuşi. Eu o preţuiesc ca pe un dar.
 
Ai lăsat la un moment dat să se înţeleagă că te simţi vânată de paparazzi. Mai ai acest sentiment şi acum?

Nu am folosit aceste cuvinte, dar nu cred ca e nevoie să vă spun eu ce se întâmplă, aţi văzut şi dumneavoastră.
Pentru dreptul meu la intimitate sunt hotărâtă să lupt, pentru că nu există semnul egal între a fi o persoană cu o meserie publică şi a fi nevoit să fii o carte deschisă.

Eu sunt un om cu capul pe umeri, am învăţat să fiu aici, nu mi-am construit cariera prin pile şi scenarii făcute în cârdăşie cu tabloidele, aşadar nu văd de ce aş accepta să se depăşească o limită a bunului simţ.



Ce proiecte noi ai cu Şcoala Mamelor?

Am fost în Timişoara, Iaşi, Ploieşti, Craiova... Întâlnesc zilnic mii de femei în turneul „Din dragoste pentru femei“. A devenit un fenomen şi e minunat!

Eşti implicată în mai multe proiecte sociale. Poţi să ne spui care sunt proiectele pe care le derulezi în prezent?

Cred că aveţi nevoie de spaţiu serios pentru a discuta despre toate proiectele în care sunt implicata în paralel.

Prefer să aleg una dintre cauze şi să vă conving că merită să vă alăturaţi ei. De acord?

Sigur. De pildă, ştiu că eşti asociată cu o campanie privind vaccinarea pneumococică a copiilor. De ce susţii această cauză?

Este un proiect social initiat de Fundaţia Preţuieşte Viaţa, căreia i s-au alăturat ONG-uri importante din România şi asociaţii profesionale medicale, suntem susţinuţi ca şi coaliţie inclusiv de Organizaţia Mondială a Sănătăţii în convingerea că şi copiii români merită să aibă aceleaşi drepturi precum cei din celelalte 23 de state europene în privinţa prevenirii bolilor pneumococic, adică gratuitate pentru vaccinul pneumococic ce i-ar putea feri de pneumonii, otite sau menungite pneumococice care se soldează cu urmări precum retard mental, convulsii, tulburări de văz, de auz, de comportament.

Trist este că doar 2% dintre copiii noştri au părinţi care îşi permit să cumpere din farmacii acest vaccin în prezent, e nedrept să fim pe un loc fruntaş în privinţa mortalităţii infantile, mai ales când e vorba de boli ce pot fi prevenite printr-un simplu vaccin.
Pe www.scoalamamelor.ro, la secţiunea „Ai grijă de sănătate“, orice părinte se poate informa în această privinţă.

Este adevărat că pregăteşti şi un proiect de emisiune TV?

Sunt omul surprizelor şi prefer să vă aduc veştile atunci când ele sunt gata să se întâmple.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

2 Aprilie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita_49 pe 2 Apr 2013, 11:35
    moldotigania

    mai lasati preacurvarii astia in pace.nu v-ati saturat de moldotigania lor ?

    1
    4

  • cora pe 2 Apr 2013, 10:51
    aiurea !

    nici un cuvint despre ...RELATIE,iar interviul e SEC !!! raspunsuri ..PE LINGA !!! Parca zicea ca jurnalistii nu sint...OAMENI .Acum are nevoie de RECLAMA ???

    4
    3

  • Georgiana pe 1 Apr 2013, 22:53
    disperati dupa accesari

    Cat sunteti de disperati dupa accesari. Titlul este de oat jena avand in vedere ca Andreea Marin nu a spus nimic despre relatiacu Banica Jr. Sau replica "Întrebarea este destul de intimă şi nu-mi doresc să fac astfel de mărturisiri." constituie o mare dezvaluire?

    18
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod